Brandul Louis Vuitton, ironizat după ce a scos la vânzare zmeie de 10.000 de dolari

De: Loredana Toma / 24.12.2020, 16:08
Brandul Louis Vuitton, ironizat după ce a scos la vânzare zmeie de 10.000 de dolari

Casa de modă Louis Vuitton a devenit ținta ironiilor pe rețelele de socializare după ce a scos la vânzare zmeie cu monogramă și mese de biliard, la prețuri exorbitante.

Cum în 2020 nu ne mai surprinde nimic, brandul de lux Vuitton consideră că există piață de cumpărare pentru câteva produse “ușor extravagante” lansate în colecția de primăvară-vară 2020 pentru bărbați. Și, ca să nu mai lungim vorba, pentru iubitorii de “zmeie de firmă”, LV propune un produs cu monogramă care costă nici mai mult, nici mai puțin decât 10.400 de dolari. În preț este inclusă și husa personalizată, iar produsul este descris ca fiind “un cadou remarcabil pentru cei pasionați să-și petreacă timpul în aer liber”.

Zmeul ar trebui să care pasageri “first class”

Produsul a fost lansat anul trecut, dar abia de curând a devenit viral, după ce, câțiva influenceri l-au descoperit în magazinele online ale companiei. Cel mai probabil nu este cea mai bună idee pentru un cadou de ultim moment. Unii se întreabă cum de Louis Vuitton a creat un asemenea produs și cu ce scop, iar alții au glumit spunând că “zmeul ar trebui să aibă pasageri first class”.

Dacă nu vrei un zmeu, mai au și gantere, mese de biliard…

Dar dacă zmeiele nu se numără printre favoritele tale, brandul de lux are la vânzare și alte produse. De exemplu, poți sări coarda folosind una marca LV pentru care vei plăti 705 dolari sau poți folosi gantere care au prețul de 2.869 de dolari. Mai au la vanzare și o masă de biliard, care costă 110.000 de dolari.

CITEȘTE ȘI: Rihanna a fost dată în judecată pentru plagiat

Top-modelul Stella Tennant, muza lui Karl Lagerfeld, a murit la 50 de ani

Sursa: TMZ

FOTO: Profimedia