Bret Michaels, spitalizat înaintea concertului de la Nashville

De: Nicoleta Lepădatu / 01.07.2022, 13:17
Bret Michaels, spitalizat înaintea concertului de la Nashville

Bret Michaels, în vârstă de 59 de ani, a fost internat într-un spital din Nashville cu puțin timp înainte de concertul din „The Stadium Tour”, care avea pe line-up trupa Poison împreună cu Motley Crue și Def Leppard. Joan Jett și Blackhearts and Classless Act au urcat pe scenă la Nashville. Natura problemei sale medicale nu a fost făcută publică.

Cotidianul Tennessean din Nashville a scris că ceilalți membri ai Poison au urcat pe scenă pentru a anunța că trupa nu va concerta. Următoarea oprire a turneului este sâmbătă la Jacksonville, unde este programat primul dintre cele trei spectacole în patru zile. Nu este clar dacă starea lui Bret Michaels îi va permite să participe la acele concerte.

Cântărețul „Every Rose Has Its Thorn”, care a avut diabet de tip 1 pentru cea mai mare parte a vieții, a avut o serie de probleme de sănătate în ultimii ani. El a avut o hemoragie cerebrală care a necesitat o operație în 2010, potrivit revistei People. La scurt timp după aceea, starul „Rock of Love” a suferit o altă intervenție chirurgicală, de data aceasta pentru a-i fi reparată o gaură în inimă în urma unui mini-accident vascular cerebral.

Michaels a fost jurat la emisiunea de talente Nashville Star. A jucat în reality show-ul VH1 „Rock of Love”. A câștigat premiul Celebrity Apprentice de la NBC și a fost, de asemenea, prezentat în reality show-ul „Bret Michaels: Life As I Know It”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp anunță un nou turneu european cu supergrupul Hollywood Vampires anul viitor

Trupa Foo Fighters va susține două concerte în memoria bateristului Taylor Hawkins