Trupa Foo Fighters va susține două concerte în memoria bateristului Taylor Hawkins

De: Nicoleta Lepădatu / 09.06.2022, 11:00
Trupa Foo Fighters va susține două concerte în memoria bateristului Taylor Hawkins

Trupa Foo Fighters îl va onora pe regretatul baterist al trupei, Taylor Hawkins, cu două concerte tribut în septembrie – unul la Londra și celălalt la Los Angeles.

Spectacolele vor avea loc pe 3 septembrie pe stadionul Wembley din Londra și pe 27 septembrie la The Kia Forum din Inglewood, California, prezentând „colegii săi de trupă cântând melodiile de care s-a îndrăgostit și pe cele pe care le-a adus la viață. ”, a spus trupa într-un comunicat. Programele pentru fiecare spectacol vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Taylor Hawkins a murit pe 25 martie în timpul unui turneu din America de Sud pe care îl susținea împreună cu trupa rock. Avea 50 de ani.

Soția lui Taylor, Alison, a apelat la rețelele de socializare pentru a mulțumi trupei și fanilor săi pentru sprijinul acordat. „În sărbătorirea vieții sale, acum depinde de noi toți cei care l-am iubit cel mai mult să onorăm moștenirea lui Taylor și muzica pe care ne-a dat-o.”

Taylor Hawkins a fost bateristul de turnee al lui Alanis Morissette când s-a alăturat trupei Foo Fighters în 1997, apărând pentru prima dată cu trupa în turneul care promova albumul al doilea „The Color & The Shape”.

Și-a făcut debutul înregistrărilor cu Foo Fighters, în 1999, cu „There Is Nothing Left To Lose”. Hawkins a cântat pe fiecare album ulterior al trupei, inclusiv „One by One” și „In Your Honor” și pe single-uri de succes precum „Best of You”.

Trupa și-a anulat turneul după moartea lui Hawkins. La premiile Grammy din 3 aprilie, un omagiu extins adus lui Hawkins a avut loc înaintea segmentului In Memoriam al spectacolului, în onoarea artiștilor și personalităților din industria muzicală care au murit. Billie Eilish i-a adus un omagiu lui Hawkins în timpul spectacolului ei, purtând un tricou negru cu imaginea lui.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Bateristul Foo Fighters, Taylor Hawkins, a murit. Muzicianul avea 50 de ani