Foo Fighters anulează toate concertele în urma morții bateristului Taylor Hawkins

De: Nicoleta Lepădatu / 30.03.2022, 07:29
Foo Fighters anulează toate concertele în urma morții bateristului Taylor Hawkins

În urma morții toboșarului Taylor Hawkins, trupa Foo Fighters a anulat toate concertele pe care le avea programate.

O declarație a grupului spune: „Cu mare tristețe, Foo Fighters confirmă anularea tuturor turneelor viitoare, în contextul pierderii uluitoare a fratelui nostru Taylor Hawkins. Ne pare rău și împărtășim dezamăgirea că nu ne vom vedea așa cum era planificat. În schimb, să luăm acest timp pentru a ne întrista, pentru a ne vindeca, pentru a-i apropia pe cei dragi și pentru a aprecia toată muzica și amintirile pe care le-am creat împreună. Cu dragoste, Foo Fighters.

Trupa era în turneu în America de Sud și era pe cale să cânte vineri la un festival din Columbia, când Hawkins s-ar fi plâns de dureri în piept și a murit la scurt timp după aceea. Deși nu a fost anunțată nicio cauză a morții, autoritățile medicale locale au raportat că avea mai multe medicamente în organism și inima mărită.

Trupa Foo Fighters a fost în turneu regulat din primăvara trecută și avea programate concerte în America de Nord și Europa pentru cea mai mare parte a acestui an. De asemenea, ar fi trebuit să cânte la decernările Grammy de duminică – o apariție care a fost anunțată cu o zi înainte de moartea lui Hawkins – dar probabil că și aceasta a fost anulată, deși rămâne posibil ca fondatorul/solistul Dave Grohl și alți membri ai trupei să apară  la ceremonia ca un omagiu adus lui Hawkins.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Bateristul Foo Fighters, Taylor Hawkins, a murit. Muzicianul avea 50 de ani

Tags: