Trupa Foo Fighters va juca în comedia horror „Studio 666”

De: Ana Obretin / 09.11.2021, 08:46
Trupa Foo Fighters va juca în comedia horror

Trupa Foo Fighters va juca într-o comedie horror, „Studio 666”, care urmează să fie lansată anul viitor.

Alături de formația completă – Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett și Rami Jaffee –, filmul îi va avea în rolul principal pe Whitney Cummings, Leslie Grossman, Jenna Ortega și alții. Potrivit unui comunicat de presă citat de NME, filmul îi va urmări pe membrii Foo Fighters în timp ce se mută într-un conac din Encino, California, „parte a unei istorii groaznice rock and roll”, pentru a înregistra un nou album. Odată ce au ajuns acolo, muzicienii trebuie „să se lupte cu forțe supranaturale care amenință atât finalizarea albumului, cât și viața trupei”.

CITEȘTE ȘI: Trupa Foo Fighters va primi trofeul Global Icon, la gala MTV Video Music Awards

Nandi Bushell, fetița care l-a provocat muzical pe Dave Grohl, pe scena alături de Foo Fighters

Într-o declarație, Dave Grohl a spus: „După zeci de ani de videoclipuri ridicole și numeroase documentare muzicale, a venit în sfârșit timpul să trecem la următorul nivel… Un film de comedie de groază. Ca majoritatea lucrurilor Foo, ‘Studio 666’ a început cu o idee exagerată, care a înflorit în ceva mai mare decât ne-am imaginat vreodată posibil”.

„Filmat în aceeași casă în care am înregistrat cel mai recent album al nostru, ‘Medicine at Midnight‘ (vă spuneam că acel loc era bântuit!), am vrut să recapturăm magia clasică pe care o aveau toate peliculele noastre rock and roll preferate, dar cu o întorsătură: grotesc hilar tare. Și acum, cu ajutorul lui Tom Ortenberg și al echipei de la Open Road Films, putem în sfârșit să spunem secretul, după ce l-am păstrat atât de bine timp de doi ani. Fii gata să râzi, să țipi și să-ți bagi capul în floricelele de porumb. ‘Studio 666’ va fi dat naibii”, a mai spus muzicianul.

Filmul cu Foo Fighters, o combinație perfectă de rock, horror și comedie

„Studio 666″ va fi regizat de BJ McDonnell. Acesta a descris filmul drept „o combinație perfectă a tuturor lucrurilor pe care le iubește – rock, horror și comedie, toate legate într-un lungmetraj foarte palpitant”.

Filmul este bazat pe o poveste scrisă de Grohl, cu scenariul semnat de Jeff Buhler și Rebecca Hughes. Lungmetrajul va fi lansat în cinematografele din SUA pe 25 februarie 2022. 

Trupa Foo Fighters a fost introdusă în Rock And Roll Hall Of Fame pe 30 octombrie. La ceremonie, ​​Paul McCartney li s-a alăturat pentru a interpreta piesa The Beatles „Get Back”, după ce grupul a cântat o serie de hituri ale lor. 

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai scumpe videoclipuri muzicale din istorie

Foto: Profimedia Images