Nandi Bushell, fetița care l-a provocat muzical pe Dave Grohl, pe scena alături de Foo Fighters

De: Ana Obretin / 29.08.2021, 12:50
Nandi Bushell, fetița care l-a provocat muzical pe Dave Grohl, pe scena alături de Foo Fighters

Fetița care l-a provocat pe Dave Grohl, anul trecut, la un duel muzical la tobe, Nandi Bushell, a fost invitată să cânte pe scenă alături de Foo Fighters.

În vârstă de 11 ani, Nandi a acompaniat la tobe trupa Foo Fighters pentru piesa „Everlong”, iar momentul muzical a fost extrem de apreciat. Fetița este considerată drept „senzație de tobe”, iar visurile ei s-au împlinit la concertul care a avut loc joi seară, la Los Angeles.

Imagini de la eveniment au fost publicate pe rețelele de socializare și au devenit virale.

Nandi a devenit cunoscută anul trecut, după ce a publicat online o înregistrare cu ea interpretând la tobe piesa „In Bloom” a Nirvana, al cărei toboșar a fost Dave Grohl, în prezent liderul formației Foo Fighters. Ea l-a provocat pe acesta la un duel la tobe virtual și ulterior a ajuns să discute video Grohl, potrivit unilad.

„Această persoană m-a inspirat atât de mult anul trecut. Pentru că, într-o perioadă în care îți ridicai telefonul sau deschideai un computer și tot ce primeai era o veste proastă, pentru o zi, ai putut să-ți ridici telefonul și să vezi această legătură între doi oameni care nu s-au întâlnit niciodată. Făcând muzică împreună și răspândind bucurie și dragoste în întreaga lume. Doamnelor și domnilor, vă rog să-l întâmpinați pe cel mai dat naibii toboșar din lume – noua mea prietenă, Nandi”, a spus Dave Grohl pe scenă, joi seară.

Bushell a urcat pe scenă, părând uluită, după care a interpretat impecabil piesa „Everlong” alături de membrii Foo Fighters. 

CITEȘTE ȘI: Trupa Foo Fighters va primi trofeul Global Icon, la gala MTV Video Music Awards

Tina Turner, Jay-Z, Foo Fighters, Go-Go’s, printre artiștii incluși în Rock and Roll Hall of Fame 2021

Foto: Profimedia Images