Foo Fighters, Jon Batiste, H.E.R., Nas, Chris Stapleton, pe lista celor care vor cânta la Grammy 2022

De: Nicoleta Lepădatu / 25.03.2022, 18:03
Foo Fighters, Jon Batiste, H.E.R., Nas, Chris Stapleton, pe lista celor care vor cânta la Grammy 2022

Recording Academy a anunțat încă cinci interpreți care vor urca pe scena de la gala premiilor Grammy 2022: Jon Batiste, Foo Fighters, H.E.R., Nas și Chris Stapleton.

Ceremonia din 3 aprilie va include, de asemenea, un segment special In Memoriam, cu cântece ale lui Stephen Sondheim interpretate de Cynthia Erivo, Leslie Odom Jr., Ben Platt și Rachel Zegler.

Muzicienii anunțați anterior sunt Brothers Osborne, BTS, Brandi Carlile, Billie Eilish, Lil Nas X cu Jack Harlow și Olivia Rodrigo.

Trevor Noah va fi gazda show-ului, care va fi difuzat în direct de la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, pe 3 aprilie.

Stephen Sondheim, care a murit în noiembrie la vârsta de 91 de ani, a câștigat de opt ori premiul Grammy. Balada sa „Send in the Clowns” din „A Little Night Music” a câștigat premiul Grammy în 1975 la categoria cântecul anului. A fost al treilea și cel mai recent cântec de pe Broadway care a primit această distincție.

Odom și Platt sunt ambii nominalizați la Grammy anul acesta, pentru „One Night in Miami” și, respectiv, „Dear Evan Hansen”.

Jon Batiste are cele mai multe nominalizări la Grammy din acest an, 11, inclusiv cea pentru albumul anului pentru „We Are” și Record of the Year anului pentru „Freedom”. H.E.R. are opt nominalizări, inclusiv albumul anului pentru „Back of My Mind” și cântecul anului pentru „Fight for You”, câștigătoare a Oscarului de anul trecut pentru cea mai bună melodie originală.

Cei de la Foo Fighters au trei nominalizări, inclusiv cel mai bun album rock pentru „Medicine at Midnight”.

Stapleton are, de asemenea, trei nominalizări, inclusiv cel mai bun album country pentru „Starting Over”.

Foto: Shutterstock

CITEȘTE ȘI: Grammy 2022: Recitalul lui Kanye West, anulat din cauza comportamentului său turbulent în mediul online

Au fost anunțați primii artiști care vor cânta pe scena de la Grammy: Olivia Rodrigo, BTS, Billie Eilish, printre ei

Gala Premiilor Grammy va avea loc pe 3 aprilie la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas