Grammy 2022: Recitalul lui Kanye West, anulat din cauza comportamentului său turbulent în mediul online

De: Ana Obretin / 20.03.2022, 10:09
Grammy 2022: Recitalul lui Kanye West, anulat din cauza comportamentului său turbulent în mediul online

Recitalul pe care Kanye „Ye” West urma să îl susțină la gala Grammy 2022 a fost anulat de organizatori din cauza „comportamentului său online”.

Un reprezentant al rapperului a confirmat pentru The Hollywood Reporter informația care fusese prezentată în urmă cu câteva zile pe platforma The Blast. În timp ce West a primit anul acesta cinci nominalizări la premiile Grammy, el nu s-a aflat în prima rundă de artiști anunțați de Recording Academy că vor cânta la gala din 3 aprilie. Reprezentantul lui Ye (Kanye West) a refuzat să confirme dacă acesta va mai participa sau dacă este încă invitat la spectacolul care va avea loc la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas.

CITEȘTE ȘI: Kim Kardashian: Kanye West spune că există o a doua caseta porno cu fosta soție

Știrea urmează suspendării temporare, timp de 24 de ore, a lui Ye de pe Instagram, miercuri, după ce acesta a publicat un mesaj în care l-a jignit pe Trevor Noah, gazda „The Daily Show”, de pe Comedy Central. Rapperul l-a jignit pe Noah după ce acesta a comentat în emisiunea sa faptul că artistul îi hărțuiește online pe fosta sa soție, Kim Kardashian, și actualul iubit al acesteia, membrul distribuției emisiunii „Saturday Night Live” Pete Davidson.

Divorțul lui Ye și Kardashian a fost pronunțat pe 2 martie, după ce vedeta de reality show a cerut acest lucru în februarie 2021, după șase ani de căsătorie. De atunci, West a făcut numeroase comentarii publice pe rețelele de socializare online despre despărțirea lor.

CITEȘTE ȘI: Rapperul Ye (Kanye West), cercetat pentru agresiune

Foto: Profimedia Images