Kanye West a fost suspendat de pe Instagram pentru 24 de ore pentru încălcarea politicii de hărțuire a platformei

De: Nicoleta Lepădatu / 17.03.2022, 07:40
Kanye West a fost suspendat de pe Instagram pentru 24 de ore pentru încălcarea politicii de hărțuire a platformei

Kanye West a fost suspendat de pe Instagram timp de 24 de ore după ce rapperul a postat o insultă la adresa gazdei The Daily Show, Trevor Noah, a confirmat un purtător de cuvânt al Meta pentru publicația The Hollywood Reporter.

Ca parte a suspendării temporare, West – care în mod legal se numește „Ye” – nu va putea posta, comenta sau trimite mesaje private, a spus purtătorul de cuvânt.

Cu o zi înainte, Kanye West l-a insultat pe Noah, după ce gazda emisiunii a abordat subiectul divorțului controversat dintre artistul „Donda” și Kim Kardashian. În timpul unui segment de marți al emisiunii sale, Trevor Noah a descris hărțuirea de către rapper a lui Kardashian și a noului ei iubit, Pete Davidson, ca fiind „terifiant de urmărit”.

„Poate să nu-ți pară rău pentru Kim pentru că este bogată și celebră, din cauza felului în care se îmbracă, pentru că își însușește cultura negrilor, pentru că le spune femeilor că sunt leneșe, pentru că a răvășit internetul” a spus Noah, „dar prin ceea ce trece ea este terifiant de urmărit și pune în lumina reflectoarelor prin ce trec atât de multe femei când aleg să plece din relații abuzive”.

În postarea de miercuri a lui West pe Instagram despre Noah, care de atunci a fost ștearsă de Instagram, rapperul a înlocuit versurile piesei „Kumbaya” cu o variație a unui epitet cu puternice conotații rasiale.

Foto: Porfimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kim Kardashian solicită instanţei californiene să urgenteze divorțul ei de Kanye West

 

Tags: