Rapperul Ye (Kanye West), cercetat pentru agresiune

De: Ana Obretin / 14.01.2022, 11:18
Rapperul Ye (Kanye West), cercetat pentru agresiune

Rapperul Ye, cum este cunoscut în prezent Kanye West, este considerat suspect într-o anchetă a Departamentului de Poliție din Los Angeles cu privire la o agresiune.

Potrivit Variety, purtătorul de cuvânt al LAPD, Redina Puentes, a declarat că presupusul incident a avut loc în afara Soho Warehouse, un club exclusivist din centrul orașului Los Angeles, la primele ore ale dimineții de joi. Potrivit unor surse, un fan ar fi fost lovit de West după un schimb aprins de replici. Fanul le-a spus ofițerilor de poliție că Ye a sărit din mașină, l-a jignit, apoi l-a lovit cu pumnul, culcându-l la pământ.”

CITEȘTE ȘI: Kanye West spune că își va transforma toate casele în biserici

Kanye West, Taylor Swift şi ABBA au fost adăugaţi în ultimul moment în lista nominalizaţilor Grammy 2022

West este investigat de poliție, dar sursele spun că este puțin probabil ca el să fie pus sub acuzare oficial, potrivit NME.

Vestea a venit la puțin timp după ce West a fost anunțat ca fiind unul dintre cele trei capete de afiș pentru festivalul Coachella de anul acesta, alături de Billie Eilish și Harry Styles. Pe 12 ianuarie, rapperul a dezvăluit, de asemenea, că intenționează să lanseze o nouă melodie – probabil cu Pusha T, The Game și DJ Premier – săptămâna aceasta.

În această săptămână, West a distribuit și un nou videoclip muzical pentru secvența piesa „Heaven And Hell”, precum și un trailer pentru viitorul documentar Netflix „Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy”. 

Vezi trailerul mai jos:

CITEȘTE ȘI: Kanye West a primit aprobare de la judecător pentru a-și schimba legal numele în Ye

Kanye West, în cuplu cu un model, insistă că este căsătorit cu Kim Kardashian

Foto: Profimedia Images