Kanye West şi Billie Eilish, capete de afiş la Coachella 2022, cel mai mare festival muzical din America de Nord

De: Nicoleta Lepădatu / 07.01.2022, 08:20
Kanye West şi Billie Eilish, capete de afiş la Coachella 2022, cel mai mare festival muzical din America de Nord

Rapperul Kanye West şi cântăreaţa Billie Eilish vor fi capete de afiş la ediţia din 2022 a festivalului american Coachella, lineup din care face parte şi grupul Swedish House Mafia, conform publicației Variety.

Kanye West (care şi-a schimbat recent numele în Ye) a mai fost headliner al festivalului în 2011, iar Billie Eilish, la ediţia din 2019, în timp ce Swedish House Mafia a mai  fost pe scenă la Coachella în 2012.

Festivalul, deja sold out, este programat să aibă loc anul acesta în weekendurile 15 – 17 aprilie şi 22 – 24 aprilie, în locul obişnuit, Empire Polo Ground din Indio, California.

Având în vedere creşterea numărului de infectări cu SARS-CoV-2 şi amânarea ori schimbarea programului mai multor evenimente, există riscul ca şi acest festival să sufere modificări.

Coachella este cel mai mare festival muzical din America de Nord. Pentru ediţia de anul acesta au fost vândute 125.000 de bilete/ zi.

Pentru a 21-a ediţie a festivalului, lineup-ul – anunţat iniţial în ianuarie 2020 – era format din Travis Scott, Frank Ocean şi Rage Against The Machine. Ediţia a fost amânată de patru ori, din cauza pandemiei, iar aceşti artişti nu se vor mai afla pe afişul de anul acesta. Ocean şi-a stabilit reprezentaţia pentru 2023, Scott a fost înlăturat după tragedia de la Astroworld, din noiembrie 2021, iar grupul Rage Against The Machine este de asemenea scos din cărţi, potrivit presei.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kanye West spune că își va transforma toate casele în biserici

Kanye West a primit aprobare de la judecător pentru a-și schimba legal numele în Ye

Billie Eilish este cea mai tânără cântăreață cap de afiș a Festivalului Glastonbury, ediția 2022