Kanye West spune că își va transforma toate casele în biserici

De: Nicoleta Lepădatu / 16.12.2021, 18:38
Kanye West spune că își va transforma toate casele în biserici

Kanye West a spus că își transformă toate casele în biserici. În timpul unui amplu interviu acordat revistei de cultură 032c, rapperul al cărui album recent „DONDA” se bucură de un succes extrem de mare, a vorbit despre modul în care societatea trebuie să progreseze. „Suntem sub conducere capitalistă și asta ne omoară”, a spus el. „Este timpul să schimbăm lucrurile.”

Artistul a continuat: „Voi rămâne fără adăpost într-un an. Voi transforma toate casele pe care le am în biserici. Facem și acest orfelinat și va fi un loc în care oricine poate merge. Ar trebui să fie ca o comunitate de artiști. Mâncarea va fi întotdeauna disponibilă.”

În același interviu vedeta a vorbit și despre o viitoare piesă pe care o va lansa, numită „The Funeral Rehearsal Of Kanye West” și a recunoscut că are o „picătură de ticăloșie” pentru el însuși.

West și-a făcut cunoscute recent planurile de a încerca să rezolve problemele pe care le au oamenii fără posibilități din Los Angeles. Se pare că urmărește să-și folosească propriile companii pentru a oferi hrana, educație, locuri de muncă și locuințe celor aflați în nevoie.

Ye a promis că va „rezolva problemele persoanelor fără adăpost” în SUA în timpul campaniei sale prezidențiale din 2020, în noiembrie anul trecut. „Vom vindeca acest flagel care este foamea”, a scris el pe Twitter atunci. „Sunt oameni care dorm în parcări.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kanye West, Taylor Swift şi ABBA au fost adăugaţi în ultimul moment în lista nominalizaţilor Grammy 2022

Lista Neagră: Filme despre Mickey Rourke, Kanye West, Shania Twain, printre cele mai bune scenarii neaprobate în 2021

Kanye West a primit aprobare de la judecător pentru a-și schimba legal numele în Ye