Kanye West, în cuplu cu un model, insistă că este căsătorit cu Kim Kardashian

De: Ana Obretin / 09.11.2021, 13:55
Kanye West, în cuplu cu un model, insistă că este căsătorit cu Kim Kardashian

Rapperul Kanye West a fost văzut în public pentru prima dată cu Vinetria, un model de pe rețeaua de socializare online  Instagram despre care se crede că este noua lui iubită.

Vedeta TV Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a cerut divorțul de West, în vârstă de 44 de ani, la începutul acestui an. Motivul este acela că au politici și stiluri de viață diferite. „Merită pe cineva care să-i susțină fiecare mișcare, să-l urmeze peste tot și să se mute în Wyoming… Nu pot face asta”, a spus ea acum câteva luni. Totuși, recent, au avut loc câteva evenimente bizare cu cei doi viitori foști soți. Astfel, Kardashian a apărut la audiția noului album al lui West, „Donda„, într-o rochie de mireasă. Pe de altă parte, vedeta de reality show a fost văzută la două „întâlniri” cu Pete Davidson.

CITEȘTE ȘI: Kanye West a primit aprobare de la judecător pentru a-și schimba legal numele în Ye

Primele imagini din documentarul Netflix despre Kanye West au fost lansate

Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne?

Potrivit unor surse citate de Page Six, Kanye West și Vinetria, o tânără influencer de 22 de ani, ar avea o relație „de ceva vreme”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shane Zisk (@nonstopbucket)

În acest weekend, cei doi au fost împreună la un meci de baschet, în Minneapolis. Deși reprezentanții rapperului nu au confirmat o eventuală relație, aceasta ar fi a doua femeie cu care iese Kanye West în plin proces de divorț. Anul acesta, el a fost văzut de mai multe ori cu modelul Irina Shayk.

Pe de altă parte, într-un interviu recent, West a insistat că are încă o soție. „Cei de la SNL (emisiunea TV „Saturday Night Live”, n.r.) au făcut-o pe soția mea să spună ‘Am divorțat de el’ la televizor, ca să aibă audiență. Și eu nici măcar nu am văzut actele, nici măcar nu am divorțat”, a spus el.

CITEȘTE ȘI: Kanye West și Kim Kardashian cer custodia comună a celor patru copii 

Foto: Profimedia Images