Kanye West și Irina Shayk au fost fotografiați împreună la întoarcerea dintr-o călătorie romantică în Franța

De: Nicoleta Lepădatu / 10.06.2021, 07:17
Kanye West și Irina Shayk au fost fotografiați împreună la întoarcerea dintr-o călătorie romantică în Franța

Se pare că scurta escapadă din Franța a lui Kanye West și a Irinei Shayk nu a fost o simplă aventură, cei doi fiind fotografiați la întoarcerea în America, pe aeroportul Teterboro din New Jersey, coborând din același avion privat, chiar dacă au încercat să își însceneze plecarea, ca să pară că nu au niciun fel de legătură.   

Acest zbor de întoarcere pe care l-au împărțit nu face altceva decât să confirme zvonurile conform cărora cuplul format din Kanye West și Irina Shayk a fost văzut în Franța, atât cu niște prieteni, sărbătorinde cea de-a 44 aniversare a artistului, dar și singuri, într-un hotel exclusivist din Provence.

Veste că Irina și Kanye formează un cuplu vine la doar câteva zile după ce Kim Kardashian și restul familiei i-au urat public „La mulți ani!“, pe toate rețelele de socializare.

Este o situație destul de interesantă, având în vedere că au trecut mai puțin de patru luni de când Kim Kardashian a depus actele pentru divorț și pare că deja Kanye a depășit momentul și își vede de viață, în timp ce Kim încă exploatează divorțul la TV, spunând că se simte ca o ratată din cauza faptului că a decis să facă acest pas. 

Rapperul Kanye West și vedeta de reality show Kim Kardashian au decis să încheie mariajul care a durat timp de șase ani și ambii au solicitat custodia comună a celor patru copii pe care îi au împreună. În plus, au ajuns la un acord financiar: niciunul dintre ei nu va cere pensie alimentară.

Cei doi au declarat că au vor divorța din cauza diferențelor ireconciliabile. Cuplul are patru copii: North, în vârstă de șapte ani, Saint, de cinci ani, Chicago, de trei ani, și Psalm, care va împlini doi ani luna viitoare.

CITEȘTE ȘI: Rapperul Kanye West și top-modelul Irina Shayk s-ar întâlni în secret

Foto: Profimedia Images