Rapperul Kanye West și top-modelul Irina Shayk s-ar întâlni în secret

De: Loredana Toma / 26.05.2021, 14:49
Rapperul Kanye West și top-modelul Irina Shayk s-ar întâlni în secret

Rapperul Kanye West și top-modelul Irina Shayk s-ar întâlni în secret, după ce au fost amici timp de mai bine de zece ani. 

Potrivit Daily Mail, nu este foarte clar încă dacă Shayk, în vârstă de 35 de ani, și Kanye, de 43 de ani, sunt la începutul unei relații ce se vrea a fi pe termen lung, însă „cei doi sunt interesați unul de celălalt”.

Kanye West este, în prezent, în proces de divorț de vedeta de televiziune Kim Kardashian, cu care are 4 copii.

Kanye West și Irina Shayk au colaborat de mai multe ori în ultima decadă

Drumurile lui Kanye și ale lui Shayk s-au tot intersectat în ultimii zece ani, întrucât top-modelul a făcut parte din mai multe proiecte de-ale rapperului, însă niciodată nu au apărut speculații privind o altă implicare decât cea profesională, până de curând.

În 2010, Shayk a apărut în videoclipul piesei „Power”, de pe albumul „My Beautiful Dark Twisted Fantasy” lansat de West.  Îmbrăcată sumar și purtând o pereche imensă de aripi de înger, Shayk a dat viață întregului scenariu al clipului. Doi ani mai târziu, aceasta a defilat, la o ediție a Săptămânii Modei de la Paris, în ținute dintr-o colecție lansată de West.

Recent, Shayk a purtat o cămașă cu chipul artistului DMX, care a decedat în urmă cu o lună, ținută creată de West în colaborare cu brandul Balenciaga.

Irina Shayk a fost implicată într-o relație cu actorul Bradley Cooper și au împreună o fetiță, Leah De Seine, în vârstă de patru ani. Cei doi s-au despărțit, după patru ani, în 2019, însă au rămas în relații foarte bune, iar Cooper s-a mutat în New York pentru a fi mai aproape de fiica sa. Înainte de Bradley Cooper, Irina Shayk a avut o relație lungă, foarte mediatizată, cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.

CITEȘTE ȘI: Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne? 

Kim Kardashian le aminteşte fanilor pe Instagram ca soţul ei, Kanye West, suferă de tulburare bipolară 

Irina Shayk, „femme fatale” în cel mai recent videoclip al lui Marc Anthony

Foto: Profimedia Images