Primele imagini din documentarul Netflix despre Kanye West au fost lansate

De: Ana Obretin / 27.09.2021, 11:10
Primele imagini din documentarul Netflix despre Kanye West au fost lansate

Netflix a lansat primele imagini din noul documentar despre Kanye West, „Jeen-Yuhs”. Fanilor li se va oferi o privire rară în culisele vieții lui Kanye West, de la cariera sa de rapper de succes până la eșecul campaniei sale prezidențiale. La începutul acestui an, Kanye West a câștigat cel de-al 22-lea premiu Grammy din carieră, pentru albumul  “Jesus Is King”.

Coregizat de Coodie Simmons și Chike Ozah, documentarul în trei părți a fost filmat pe o perioadă de 20 de ani. În aprilie anul acesta, Kanye West ar fi vândut documentarul companiei Netflix pentru 30 de milioane de dolari.

Deși nu a fost încă anunțată o dată de lansare pentru „Jeen-Yuhs”, Netflix a lansat un trailer de prezentare. Vizionează-l mai jos:

Deși nu sunt cunoscute alte detalii despre documentar, este sigur că „Jeen-Yuhs” va atrage atenția presei și a publicului. Documentarul este programat pentru lansare în 2022.

Kanye West este, în prezent, în proces de divorț de Kim Kardashian

În ceea ce privește viața privată, în această perioadă, West este în proces de divorț de vedeta de reality show Kim Kardashian. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au împreună patru copii, doi dintre ei fiind născuți de o mamă surogat. Cei doi foști soți locuiesc separat. Kim, care, recent, a intrat oficial în topul Forbes al miliardarilor lumii, a rămas în conacul din Calabasas, unde locuiește cu copiii și unde speră să și rămână după divorț.

CITEȘTE ȘI: Fostul bodyguard al lui Kanye West va filma un documentar despre rapper

Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye

Curiozitatea fanilor cuplului Kim -Kanye: cine cu ce rămâne?

Kanye, cea mai bogată persoană de culoare din SUA? Averea sa ar fi ajuns la mai multe miliarde de dolari

Foto: Profimedia Images