Kim Kardashian solicită instanţei californiene să urgenteze divorțul ei de Kanye West

De: Nicoleta Lepădatu / 25.02.2022, 16:33
Kim Kardashian solicită instanţei californiene să urgenteze divorțul ei de Kanye West

Kim Kardashian a îndemnat instanţa californiană care judecă divorţul ei de Kanye West să grăbească procedura, explicând că acest lucru l-ar ajuta pe soţul ei să accepte sfârşitul relaţiei lor.

Kim Kardashian a cerut divorţul anul trecut, după mai multe luni de zvonuri în presă despre dificultăţile sale conjugale şi despre problemele psihologice ale rapperului.

Artistul, care şi-a schimbat recent oficial numele în Ye, se opune separării şi i-a cerut de mai multe ori lui Kim Kardashian să se împace, prin mesaje pe reţelele de socializare.

„Îmi doresc foarte mult să divorţez”, a scris Kim Kardashian într-o declaraţie depusă recent la un tribunal din Los Angeles. „L-am rugat pe Kanye să păstreze divorţul nostru privat, dar nu a făcut-o”, a adăugat vedeta în vârstă de 41 de ani.

„Cred că, dacă instanţa va pune capăt căsătoriei noastre, acest lucru îl va ajuta pe Kanye să accepte că relaţia noastră s-a terminat şi să meargă mai departe”, se arată în declaraţie.

Cele două vedete, care au început o relaţie în 2012 şi s-au căsătorit în Italia doi ani mai târziu, au devenit rapid unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume. Dar căsătoria lor a avut de suferit în special din cauza izbucnirilor imprevizibile ale lui Ye, care suferă de tulburare bipolară.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Kanye West, în cuplu cu un model, insistă că este căsătorit cu Kim Kardashian