Kim Kardashian și Ye (Kanye West) sunt oficial divorțați

De: Ana Obretin / 03.03.2022, 09:29
Kim Kardashian și Ye (Kanye West) sunt oficial divorțați

Un judecător din Los Angeles a acceptat, miercuri, cererea vedetei de reality show Kim Kardashian de a fi declarată legal celibatară după ce s-a separat de rapperul Kanye West, după aproape opt ani de căsnicie.

Femeia de afaceri și vedeta show-ului „Keeping Up with the Kardashians” a cerut divorțul în urmă cu un an, invocând diferențe ireconciliabile cu West, care, între timp, și-a schimbat legal numele în Ye. Cuplul are patru copii, cu vârste cuprinse între 2 și 8 ani.

CITEȘTE ȘI: Curiozitatea fanilor cuplului Kim Kardashian-Kanye West: cine cu ce rămâne?

Kim Kardashian: Kanye West spune că există o a doua caseta porno cu fosta soție

Ce oferte a primit Kim Kardashian după ce a anunțat că divorțează

Kim Kardashian a intrat oficial în topul Forbes al miliardarilor

West, în vârstă de 44 de ani, s-a opus divorțului și a făcut un apel public ca fosta sa soție să se împace cu el. În mesaje recente publicate pe Instagram, el a criticat rolul ei de părinte și noua ei relație cu vedeta emisiunii de divertisment „Saturday Night Live” Pete Davidson. Judecătorul Curții Superioare din Los Angeles Steve Cochran a aprobat cererea lui Kardashian de a-și schimba starea civilă, în timp ce alte probleme, precum custodia copiilor și partajul bunurilor trebuie să fie rezolvate.

West și Kardashian, în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în mai 2014 și au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri de celebrități de la Hollywood, fiind cunoscuți și sub porecla de „Kimye”. Relația cuplului a devenit tensionată în 2020, când West, care suferă de tulburare bipolară, a condus o campanie nereușită, marcată de declarații controversate, pentru a fi ales președinte al SUA, potrivit Reuters

Cei doi s-au separat. Ye, premiat cu 22 de Grammy, și-a petrecut cea mai mare parte a timpului la ferma sa din Wyoming, iar Kardashian a rămas la conacul lor din Calabasas, California.

Aceasta a fost prima căsnicie pentru West și a treia pentru Kardashian. Kim a mai fost căsătorită pentru scurt timp cu jucătorul de baschet Kris Humphries și producătorul muzical Damon Thomas.

CITEȘTE ȘI: Kanye West și Kim Kardashian cer custodia comună a celor patru copii 

Foto: Profimedia Images