Gala Premiilor Grammy va avea loc pe 3 aprilie la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas

De: Nicoleta Lepădatu / 19.01.2022, 06:31
Gala Premiilor Grammy va avea loc pe 3 aprilie la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas

Premiile Grammy vor avea loc la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas pe 3 aprilie, a confirmat Recording Academy. Premiile CMT, programate inițial să fie difuzate în direct în acea noapte pe CBS, vor fi mutate la o dată ulterioară.

Trevor Noah, gazda de lungă durată a „The Daily Show” și gazda Grammy-urilor 2021, va reveni ca maestru de ceremonii. Potrivit informațiilor publicației Variety, detalii suplimentare despre datele și locațiile altor evenimente oficiale ale Săptămânii Grammy, inclusiv festivitatea de premiere și concertul caritabil în onoarea lui Joni Mitchell vor fi anunțate în curând.

În timp ce premiile Grammy 2022 erau programate să aibă loc pe 31 ianuarie în fața publicului, la locul lor tradițional, Crypto.com Arena (cunoscută anterior ca Staples Center) din centrul orașului Los Angeles, recentul val de COVID-19 care a dus la amânarea sau anularea mai multor evenimente în toată lumea a determinat decizia oficială de pe 5 ianuarie, când premiile Grammy au fost amânate pentru o dată care urma să fie anunțată ulterior.

Muzicianul Jon Batiste, recompensat cu Oscar pentru muzica originală din filmul „Soul”, a primit cele mai multe nominalizări pentru gala de anul acesta a premiilor Grammy, fiind urmat de Justin Bieber, Doja Cat şi H.E.R.

Batiste, în prezent liderul trupei emisiunii „The Late Show With Stephen Colbert”, a primit 11 nominalizări, în timp ce Justin Bieber, Doja Cat şi H.E.R., au primit câte opt, iar Billie Eilish şi Olivia Rodrigo, câte şapte.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Gala premiilor Grammy, care ar fi urmat să aibă loc în format fizic, a fost amânată