Johnny Depp anunță un nou turneu european cu supergrupul Hollywood Vampires anul viitor

De: Ana Obretin / 23.06.2022, 09:36
Johnny Depp anunță un nou turneu european cu supergrupul Hollywood Vampires anul viitor

Actorul Johnny Depp va pleca într-un turneu european în vara anului viitor, cu supergrupul Hollywood Vampires, care îi include pe Alice Cooper, Joe Perry și Tommy Henriksen.

Supergrupul rock, format în 2012, urma să aibă un turneu în Marea Britanie și în Europa în 2021, dar a fost nevoit să se anuleze show-urile din cauza pandemiei. O declarație emisă la momentul respectiv arăta: „Suntem dezamăgiți să anunțăm că Hollywood Vampires trebuie să anuleze turneul reprogramat din Marea Britanie/Europa în această vară”.

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp a văzut, cap-coadă, doar unul dintre filmele în care a jucat. Alegerea e surprinzătoare

TOP 5: Continuări de filme populare care nu ar fi trebuit făcute. Chiar avem nevoie de 6 „Singur acasă”?

Primele șase concerte sunt programate în Germania și Luxemburg, altele urmând să fie anunțate ulterior, potrivit NME. Turneul va debuta pe 20 iunie la Rudolf Weber-Arena din Oberhausen, Germania și va mai include concerte în Luxemburg, München, Hamburg, Berlin, Mainz. Biletele vor fi puse în vânzare pe 27 iunie, aici.

La începutul acestei luni, Johnny Depp și Jeff Beck au făcut public un nou cover al piesei „Venus In Furs” a trupei The Velvet Underground. Depp a fost un invitat surpriză la show-ul lui Beck din Sheffield, Marea Britanie, la sfârșitul lunii mai. Cei doi au interpretat coveruri ale unor piese ale lui John Lennon, Marvin Gaye și Jimi Hendrix. Actorul i s-a alăturat lui Beck pe scenă la câteva alte concerte, în ciuda faptului că aștepta verdictul în procesul său intentat pentru defăimare fostei sale soții, Amber Heard. Ulterior, actorul a câștigat procesul.

CITEȘTE ȘI: 10 filme biografice cu muzicieni (Video)

Depp și Beck vor lansa un album, intitulat „18”, luna viitoare. Albumul a fost înregistrat în ultimii trei ani și va fi lansat pe 15 iulie.

Johnny Depp este actor, dar și chitarist și a cântat cu muzicieni celebri, ca Oasis, iggy Pop și Aerosmith. El a cântat la chitară și pe coloana sonoră a filmelor sale „Chocolat” și „Once Upon a Time in Mexico”În 2015, a lansat alături de Hollywood Vampires un album ce poartă numele trupei. Trupa a susținut un concert și la București, în 2016. Al doilea album, „Rise”, a fost lansat ]n 2019.

CITEȘTE ȘI: „Johnny vs Amber”: documentarul în două părți despre deteriorarea și colapsul relației dintre Johnny Depp şi Amber Heard, comandat de Discovery

Foto: Profimedia Images