Britney Spears a anunțat că a pierdut sarcina

De: Ana Obretin / 15.05.2022, 13:31
Britney Spears a anunțat că a pierdut sarcina

Cântăreața Britney Spears a anunțat că a pierdut copilul pe care îl aștepta cu iubitul ei, Sam Ashgari.

„Suntem recunoscători pentru ceea ce avem în procesul de extindere a familiei noastre frumoase 💝 Vă mulțumim pentru susținere”, a scris cântăreața pe Instagram. Aceasta a continuat să explice că ea și Sam Asghari și-au pierdut copilul la începutul sarcinii. Spears a mai spus că vor încerca din nou să aibă un copil și a cerut fanilor să îi respecte viața privată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

În urmă cu cinci săptămâni, cântăreața a publicat o poveste confuză despre pierderea în greutate, apoi îngrășare și despre un test de sarcină și în cele din urmă declarând: „Voi avea un copil”.

Ea a publicat o mulțime de fotografii nud în ultima săptămână, despre care spune acum că toate erau de „dinainte să existe un copil în ea”. În vara anului trecut, Britney a declarat, în timpul unei audieri în procesul ei pentru ieșirea de sub tutela tatălui, Jamie Spears, că își dorea să aibă un copil cu Sam, scrie TMZ.

Britney Spears mai are doi fii, Sean, în vârstă de 16 ani, și Jayden, de 15 ani, cu fostul ei soț, Kevin Federline.

CITEȘTE ȘI: Britney Spears va lansa o carte de memorii. Cântăreața a semnat cu o editură un contract de 15 milioane de dolari

Foto: Profimedia Images