Britney Spears va lansa o carte de memorii. Cântăreața a semnat cu o editură un contract de 15 milioane de dolari

De: Nicoleta Lepădatu / 22.02.2022, 07:48
Britney Spears va lansa o carte de memorii. Cântăreața a semnat cu o editură un contract de 15 milioane de dolari

Britney Spears urmează să-și spună povestea într-o carte de memorii. Vedeta pop a obținut un contract de carte cu editura Simon & Schuster, conform presei.

Publicația Page Six,  prima care a dat informația, spune că tranzacția ar valora până la 15 milioane de dolari, iar Simon & Schuster au semnat contractul după un război al licitațiilor între mai multe edituri.

În carte, Britney Spears își va relata atât viața profesională, cât și cea personală.

Acordul vine la câteva luni după ce un judecător de la Curtea Superioară din Los Angeles a pus capăt în mod oficial tutelei sub care s-a aflat artista timp de 13 ani, pentru care a fost responsabil tatăl ei, Jamie Spears, încă din 2007. Spears a depus o mărturie emoționantă în iunie anul trecut, în care a declarat public pentru prima dată că ea a simțit că tutela a fost abuzivă și că nu mai poate „trai o viață plină de satisfacții”.

Vestea despre contractul cu cartea lui Spears vine și după ce sora ei Jamie Lynn Spears și-a lansat memoriile, „Things I Should Have Said”. În timp ce Jamie își promova volumul, surorile Spears s-au implicat într-o ceartă publică, Britney acuzându-și sora de răspândire de minciuni pentru a vinde cât mai multe exemplare din cartea proaspăt lansată.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Britney Spears a declarat că nu este încă pregătită să lanseze piese noi după cei 13 ani petrecuţi sub tutelă