Britney Spears scrie o carte despre o fantomă blocată în purgatoriu din cauza traumelor

De: Ana Obretin / 10.10.2021, 11:36
Britney Spears scrie o carte despre o fantomă blocată în purgatoriu din cauza traumelor

Britney Spears a dezvăluit că scrie o carte, într-un mesaj publicat pe Instagram. Artista în vârstă de 39 de ani a publicat imaginea unei mâini care iese din apă în timp ce ține un stilou.

Cartea va fi despre o fată care a rămas blocată în purgatoriu după ce a fost ucisă. „Scriu o carte despre o fată⁣ care a fost ucisă. Totuși fantoma ei rămâne blocată în purgatoriu din cauza traumei și a durerii și nu știe cum să treacă în lumea pe care o știe !!!!”, a scris Spears.

CITEȘTE ȘI: Britney Spears s-a logodit cu actorul de origine iraniană Sam Asghari

Britney Spears este anchetată în urma unei dispute pe care a avut-o cu o fostă angajată

„Nu are în cine să aibă încredere, dar se întâmplă ceva și își dă seama cum să treacă în lumea unde este familia ei !!!!”, a continuat cântăreața. Ieșind din purgatoriu, ea are o decizie de luat. Să salute persoane care au ucis-o sau să își creeze o viață complet nouă !!!! ”, a adăugat Spears.

Spears nu a dezvăluit alte informații despre proiect. 

Britney Spears a obținut recent o victorie majoră în bătălia ei pentru a deveni independentă

Tatăl vedetei pop, Jamie Spears, a fost suspendat luna trecută din rolul de tutore al artistei.Suspendarea este în interesul superior al lui Britney Spears”, a declarat judecătoarea care se ocupă de caz, Brenda Penny. Aceasta a ordonat, de asemenea, predarea controlului asupra bunurilor lui Spears către un tutore temporar numit de instanță, potrivit Fox News.

Tutele lui Jamie Spears a fost instituită în 2008, după ce artista a fost internată în spital pentru o evaluare psihiatrică. Tutela este împărțită în două părți, una privind persoana și una, proprietatea. Tatăl ei, Jamie Spears, s-a ocupat de ambele până în septembrie 2019, când Jodi Montgomery a preluat tutela asupra persoanei.

CITEȘTE:  Britney Spears a mulțumit mișcării #FreeBritney pentru contribuția avută la îndepărtarea tatălui ei din rolul de tutore

Trailerul documentarului despre Britney Spears produs de Netflix a fost lansat (VIDEO)

Foto: Profimedia Images