Britney Spears a mulțumit mișcării #FreeBritney pentru contribuția avută la îndepărtarea tatălui ei din rolul de tutore

De: Nicoleta Lepădatu / 05.10.2021, 06:39
Britney Spears a mulțumit mișcării #FreeBritney pentru contribuția avută la îndepărtarea tatălui ei din rolul de tutore

Britney Spears a mulțumit membrilor mișcării #FreeBritney pentru că au contribuit semnificativ la îndepărtarea tatălui ei din rolul de tutore, pe care l-a deținut timp de 13 ani.

Luni, într-o postare pe Twitter, Spears s-a adresat direct fanilor săi, scriind: „Mișcarea #FreeBritney … Nu am cuvinte… datorită vouă și a determinării voastre constante în a mă elibera de tutelă, viața mea este acum în această direcție !!!”

Britney Spears a dezvăluit, de asemenea, că sprijinul lor a mișcat-o foarte tare din punct de vedere emoțional. „Am plâns aseară timp de două ore, pentru că fanii mei sunt cei mai buni și eu știu asta”, a scris Spears alături de un videoclip cu ea îmbrăcată într-un top alb și cu pantaloni scurți asortați. Într-o altă postare, Britney Spears a continuat să mulțumească fanilor ei, scriind: „Vă simt inimile și voi o simțiți pe a mea… atât de mult știu că este adevărat”, completat cu un emoji cu o inimă.

Pe 29 septembrie, Britney Spears a obținut o victorie importantă în cazul tutelei sale, când tatăl ei, Jamie Spears, a fost suspendat din calitatea de decident asupra  proprietății sale, măsură care a intrat în vigoare imediat. Un judecător din L.A. a decis că implicarea lui Jamie Spears nu mai este în interesul fiicei sale Britney Spears și a stabilit o audiere finală în acest caz pentru luna noiembrie.

„Cred că suspendarea este în interesul superior al persoanei aflate sub incidența tutelei. Situația actuală este de nesuportat ”, a declarat judecătoarea Curții Superioare din L.A. Brenda Penny în emiterea ordinului. Tutele lui Jamie Spears a fost instituită în 2008, după ce artista a fost internată în spital pentru o evaluare psihiatrică. Supravegherea este împărțită în două părți, una privind persoana și una proprietatea. Tatăl ei, Jamie Spears, s-a ocupat de ambele până în septembrie 2019, când Jodi Montgomery a preluat latura personală.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Trailerul documentarului despre Britney Spears produs de Netflix a fost lansat (VIDEO)