Britney Spears și-a închis contul de Instagram, după ce le-a mulțumit fanilor

De: Ana Obretin / 15.09.2021, 11:14
Britney Spears și-a închis contul de Instagram, după ce le-a mulțumit fanilor

Britney Spears și-a închis contul de Instagram, după ce le-a mulțumit fanilor pentru campania #FreeBritney. Decizia a venit la doar o zi după ce cântăreața a dezvăluit că este logodită cu Sam Asghari, după o relație de cinci ani.

Cântăreața, în vârstă de 39 de ani, a anunțat vestea logodnei sale prin intermediul unui clip publicat pe Instagram, luni, când a dezvăluit și inelul cu diamante primit cu această ocazie. „Nu-mi vine să cred”, a scris ea.

Marți, contul ei a fost apoi dezactivat, după ce le-a distribuit un mesaj susținătorilor din mișcarea #FreeBritney. Potrivit capturilor de ecran făcute de fani, ultimul mesaj a avut ca titlu „Să insufli inimă educației” și conținea un citat din Oscar Wilde.

Spears a scris în mesaj: „Am crescut într-o lume în care practic tot ceea ce am făcut a fost controlat de altcineva … Sper că acest mesaj ajunge la oameni care au fost confuzi sau manipulați de un sistem!”. „Nu … nu ești singur și nu … nu ești nebun! Oamenii trebuie să audă acest lucru înainte de a fi prea târziu! Am așteptat 13 ani și am numărat timpul până să îmi recapăt libertatea!”, a mai scris aceasta, mulțumind fanilor. 

Pe Twitter, Britney a comentat decizia, scriind: „Nu vă faceți griji, oameni buni, îmi iau doar o mică pauză de pe rețelele de socializare pentru a sărbători logodna mea !!!! Mă voi întoarce curând”.

La începutul acestei luni, după 13 ani în care a fost tutore al lui Britney Spears, tatăl cântăreței, Jamie Spears, a depus o petiție la Curtea Superioară din Los Angeles pentru a renunța la acest rol. Jamie a devenit tutorele starului în 2008, după o serie de incidente provocate de artistă extrem de mediatizate la acea vreme. 

CITEȘTE ȘI: