Britney Spears o consideră pe mama ei adevărata vinovată pentru tutelă

De: Nicoleta Lepădatu / 04.11.2021, 07:32
Britney Spears o consideră pe mama ei adevărata vinovată pentru tutelă

Britney Spears spune că mama ei i-a distrus viaţa: „Tata nu e suficient de deştept să se gândească vreodată la o tutelă”. Din 2008, tatăl vedetei a fost figura publică a aranjamentelor legale, ceea ce înseamnă că artista a avut foarte puţine de spus în privința finanţele şi a viaţii sale private.

Într-o postare pe Instagram marţi seara, care între timp a fost ştearsă, Britney Spears şi-a criticat mama, Lynne Spears. „Ce nu ştiu oamenii este că mama mea este cea care i-a dat ideea. Nu voi primi vreodată înapoi acei ani… mi-a distrus viaţa pe furiş”.

„Ştii exact ce ai făcut. Tata nu e suficient de deştept să se gândească vreodată la o tutelă, dar în seara asta voi zâmbi ştiind că am o nouă viaţă înainte”.

Este posibil ca mesajul publicat pe contul de Instagram al ei să fi fost determinat de faptul că tatăl ei a cerut încheierea „imediată” şi „necondiţionată” a tutelei ei.

În documente obţinute de presă este scris: „În urmă cu 13 ani o tutelă era necesară pentru a o proteja pe Britney în toate sensurile cuvântului. Viaţa ei era un dezastru şi ea suferea fizic, emoţional, mintal şi financiar. Prin tutelă, Britney a reuşit să revină la o cale spre stabilitate în toate fazele vieţii ei. Misiunea a fost de succes şi acum este momentul ca Britney să reia controlul asupra vieţii ei”.

În aceeaşi postare, cântăreaţa a mai spus că fostul ei impresar Lou Taylor a ajutat la orchestrarea tutelei.

Pe 29 septembrie, Britney Spears – care încearcă din vara anului 2020 să fie scoasă de sub tutelă – a obţinut o victorie importantă în acest caz când tatăl ei, Jamie Spears, a fost înlăturat din postura de tutore.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Britney Spears scrie o carte despre o fantomă blocată în purgatoriu din cauza traumelor