Bruce Springsteen a scăpat de acuzațiile de conducere în stare de ebrietate

De: Loredana Toma / 25.02.2021, 11:46
Bruce Springsteen a scăpat de acuzațiile de conducere în stare de ebrietate

Bruce Springsteen a scăpat de acuzațiile de conducere în stare de ebrietate, în urma unei înțelegeri cu procurorii care se ocupau de cazul său. Artistul a pledat vinovat pentru consum de alcool în spațiu închis și a primit doar o amendă de 540 de dolari.

“Avea ochii sticloși, se clătina și mirosea a alcool”

Springsteen a fost arestat în luna noiembrie a anului trecut pentru că a consumat alcool într-o zonă în care era interzis acest lucru și a condus imprudent. O a treia acuzație a fost pentru consum de alcool la volan. Potrivit TMZ, în raportul poliției se arăta că artistul avea „o privire încețoșată”, nu avea echilibru și mirosea a alcool. Tot potrivit poliției, artistul nu s-a opus arestării.

A pledat vinovat, a plătit 540 de dolari  și a încheiat povestea

Potrivit TMZ, Springsteen și-a acceptat vina că a consumat alcool în Gateway National Recreational Area, o zonă unde consumul de alcool este interzis. În schimb, celelalte acuzații au fost retrase de procurori, pe motiv că nivelul de alcool din sânge era sub limita minimă admisă legal.  În cele din urmă, amenda pe care a plătit-o artistul a fost  de 500 de dolari, iar 40 de dolari au fost cheltuielile de judecată.

Cu o aproape o lună înainte de arestarea sa, Springsteen și-a lansat cel mai recent album, al 20-lea de studio, intitulat “Letter to You”. Lansarea a inclus și un documentar, “Bruce Springsteen’s Letter to You”, regizat de Thom Zimny. De asemenea, recent, acesta a lansat un podcast pe care îl realizează cu fostul președinte Barack Obama, pe platforma de streaming muzical Spotify.

CITEȘTE ȘI: Bruce Springsteen, pus sub acuzare după ce a condus în stare de ebrietate

Spotify se extinde pe 80 de piețe noi; podcast cu Obama și Springsteen, printre noutăți  

Bruce Springsteen se luptă cu depresia. Care este cauza

Foto: Profimedia Images