„Bullet Train”, cu Brad Pitt, a ocupat primul loc în box office-ul nord-american în weekendul premierei

De: Ana Obretin / 08.08.2022, 08:16

„Bullet Train”, un nou thriller de acțiune cu Brad Pitt în rolul principal și regizat de omul din spatele „Atomic Blonde” și „Deadpool 2” David Leitch, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, în weekendul premierei. Pelicula a avut încasări de 30,1 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare.

Bazat pe romanul „Maria Beetle” de Kōtarō Isaka, „Bullet Train” îl are pe Pitt în rolul lui Ladybug, un asasin cu experiență care se urcă într-un tren și întâlnește alți ucigași profesioniști: Prince (Joey King), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson), Lemon (Brian Tyree Henry) și Hornet (Zazie Beetz). Tot în tren se află Kimura (Andrew Koji), un tată care caută să se răzbune după ce Prince i-a băgat fiul în comă. Ucigașii își dau seama curând că diferitele lor ținte sunt toate interconectate, iar misiunile lor scapă rapid de sub control.

Vezi trailerul mai jos:

Poziția a doua în box office-ul din America de Nord este ocupată de „Gașca Animăluțelor DC/ DC League of Super-Pets”, o producție Warner Bros., care a avut încasări de 11,2 milioane de dolari. După două săptămâni, „Super-Pets” a avut încasări de doar 45,1 milioane de dolari în box office-ul nord-american, un rezultat dezamăgitor având în vedere bugetul său de producție de 90 de milioane de dolari. 

Horrorul SF „Nu/ Nope”, a coborât o poziție, până pe locul al treilea,, cu 8,5 milioane de dolari încasări în weekend. Lungmetrajul îl reunește din nou pe cineastul premiat cu Oscar Jordan Peele cu câștigătorul premiului Oscar Daniel Kaluuya („Get Out”, „Judah and the Black Messiah”), căruia i se alătură Keke Palmer („Hustlers”) și Steven Yeun („Minari”, „Okja”). Ei sunt locuitorii unui oraș izolat din California care devin martorii unei descoperiri stranii și înfiorătoare, ce ar putea fi un OZN.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord este completat de „Thor: Iubire și tunete/ Thor: Love and Thunder” (7,6 milioane de dolari), „Minionii 2/ Minions: The Rise of Gru” (7,11 milioane de dolari), „Top Gun: Maverick”, de Joseph Kosinski, cu Tom Cruise în rolul principal (7 milioane de dolari), „Acolo unde cântă racii/ Where the Crawdads Sing”, de Olivia Newman (5,64 de milioane de dolari), „Easter Sunday” (5,25 de milioane de dolari), „Elvis”, de Baz Luhrmann (4 milioane de dolari), „Telefonul negru/ The Black Phone”, un horror cu Ethan Hawke în rolul principal (1,46 de milioane de dolari).

CITEȘTE ȘI: 10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Foto: Profimedia Images