Cântărețul britanic Nick Kamen, cunoscut pentru „I Promised Myself”, a murit

De: Alex Manole / 06.05.2021, 10:24
Cântărețul britanic Nick Kamen, cunoscut pentru

Fostul model şi cântăreţ britanic Nick Kamen, cunoscut pentru cântecul „I Promised Myself”, a murit la vârsta de 59 de ani, după o lungă luptă cu o boală cronică. Informația a fost confirmată pentru BBC de un prieten al familiei lui Kamen.

Fostul model, născut Ivor Neville Kamen, a devenit cunoscut în 1985, după ce a apărut într-o reclamă sexy la marca de jeanși Levi’s 501. Clipul publicitar, pe acordurile piesei „I Heard It Through The Grapevine” a lui Marvin Gaye, a contribuit la creşterea vânzărilor brandului şi l-a propulsat pe Kamen la rangul de „sex simbol”, fapt ce a atras atenţia divei pop Madonna.


Fascinată de charisma şi de vocea frumoasă a modelului britanic, după cum a declarat starul la momentul respectiv, i-a permis lui Kamen să înregistreze una dintre piesele pe care nu le inclusese pe albumul „True Blue”. Mai mult, Madonna a asigurat partea de backing vocals, potrivit Agerpres.

Cu piesa „Each Time You Break My Heart”, compusă de Madonna, Nick Kamen a ajuns în Top 5 în Marea Britanie. În 1990, el s-a clasat pe primul loc în topurile din Austria şi Suedia cu „I Promised Myself”.

CITEȘTE ȘI: Actrița premiată cu Oscar Olympia Dukakis a murit la 89 de ani

Văduva lui Kirk Douglas, producătoarea de film Anne Douglas, a murit la 102 ani

Foto: Profimedia Images