Madonna a cumpărat locuința din Los Angeles a lui The Weeknd

De: Loredana Toma / 13.04.2021, 16:57
Madonna a cumpărat locuința din Los Angeles a lui The Weeknd

Madonna s-a decis să revină în Los Angeles și și-a cumpărat o casă, dar nu una oarecare, ci chiar una dintre reședințele artistului canadian The Weeknd, pentru suma de 19,3 milioane de dolari.

Construcția datează din anul 2017, are nouă dormitoare, cu băi proprii. Totodată, planul casei include o anexă, o casă de oaspeți, care are trei dormitoare. The Weeknd a cumpărat casa cu patru ani în urmă, cu 18,2 milioane de dolari, și intenționa, inițial, să o vândă pentru 25 de milioane de dolari, reducând prețul, ulterior, la 22 de milioane de dolari.

În schimb, când Madonna, autoarea hitului “Material Girl”, a intrat în scenă, negocierile au dus la un preț final de 19,3 milioane de dolari. Potrivit The Hollywood Reporter, casa este suficient de încăpătoare pentru Madonna și cei șase copii ai ei, cărora li se adaugă bonele și restul de personal.

Madonna își va regiza filmul autobiografic pe care l-a scris împreună cu Diablo Cody

În ultimii ani, Madonna și-a împărțit timpul între reședințele din New York și Lisabona. Deși, până recent, a locuit în Hamptons, unde a sărbătorit și Paștele, vedeta s-a întors în Los Angeles, unde și-a închiriat o vilă luxoasă în zona Beverly Hills. Decizia sa de a se stabili pentru o vreme la Los Angeles este posibil să fie legată de filmul autobiografic pe care îl și regizează și al cărui scenariu l-a scris împreună cu scenarista Diablo Cody, potrivit THR.

Artista în vârstă de 62 de ani, care nu încetează să se reinventeze și să influențeze muzica și moda, a lansat în 2019 cel de-al 14-lea album de studio, intitulat “Madame X”, care a debutat direct pe locul nouă în topul Billboard 200.

CITEȘTE ȘI: Madonna a vizitat 5 țări în doar trei săptămâni în ciuda restricțiilor de călătorie impuse de coronavirus

Madonna a postat pe Instagram o farfurie cu marijuana la aniversarea a 62 de ani

Foto: Profimedia Images