Carlos Santana a leșinat pe scenă în timpul unui concert

De: Nicoleta Lepădatu / 06.07.2022, 09:49
Carlos Santana a leșinat pe scenă în timpul unui concert

Chitaristul Carlos Santana a leșinat pe scenă în timpul unui concert la Pine Knob Music Theatre din Clarkston, Michigan, marți seară, dar a fost tratat rapid și a fost văzut făcând cu mâna fanilor în timp ce era scos din scenă. Santana „a fost doborât de epuizare termică și deshidratare”, potrivit unei declarații a reprezentantului său și a fost dus la departamentul de urgență de la spitalul McLaren Clarkston pentru a fi ținut sub observație.

Managerul lui Santana, Michael Vrionis, a transmis o declarație marți seara, spunând că muzicianul „se descurcă bine”, deși „concertul programat pentru mâine [6 iulie] la Pavilionul de la Star Lake din Burgettstown, Pennsylvania va fi amânat pentru o dată ulterioară. Mai multe detalii puteți avea prin Live Nation”, a adăugat el.

Surse spun că Santana se afla de aproximativ 20 de minute pe scenă când s-a așezat la începutul piesei „Joy” și apoi a căzut cu spatele. Personalul medical a ajuns rapid pe scenă, iar mulțimea a fost inițial „rugată să se roage pentru el din cauza unei probleme medicale serioase”, potrivit unui tweet de la Fox2 Detroit’s Roop Raj. Cu toate acestea, starea muzicianului s-a îmbunătățit aparent la scurt timp după aceea și le-a făcut cu mâna fanilor în timp ce era transportat în afara scenei, deși a fost ascuns parțial de o prelată neagră pe care angajații au ridicat-o pentru a-l proteja în timp ce personalul medical îl examina.

În decembrie anul trecut, Carlos Santana, care împlinește 75 de ani luna aceasta, a suferit ceea ce echipa sa a descris ca fiind o procedură cardiacă „neprogramată” care a determinat amânarea rezidenței artistului în Las Vegas. Cu toate acestea, el a reluat concertele luna următoare și la sfârșitul lunii martie a lansat un alt turneu nord-american care a continuat de atunci.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Muzicianul Carlos Santana va fi subiectul unui documentar amplu regizat de câștigătorul Emmy Rudy Valdez