Carlos Santana își amână următoarele șase concerte

De: Nicoleta Lepădatu / 09.07.2022, 12:39
Carlos Santana își amână următoarele șase concerte

Chitaristul veteran Carlos Santana, care a leșinat pe scenă în timpul unui concert din Michigan la începutul acestei săptămâni și a fost transportat de urgență la spital, a amânat următoarele șase spectacole din turneul său „Miraculous Supernatural 2022” cu Earth, Wind & Fire.

Amânările au fost făcute „dintr-un exces de precauție pentru sănătatea artistului”, a declarat vineri seară managerul său, Michael Vrionis de la Universal Tone Management. Anunțul adaugă că toate spectacolele planificate începând cu 23 iulie în Paso Robles, CA până la sfârșitul anului 2022, rămân confirmate și vor fi susținute conform programului. Un reprezentant al lui Santana a spus că incidentul de la începutul acestei săptămâni s-a datorat epuizării grave din căldurii și deshidratării.

„Îmi pare rău să vă informez că trupa Santana a amânat spectacolul din această seară la Ruoff Music Center Noblesville, Indiana. Și, amânăm și show-urile din 9 iulie la Riverbend Music Center din Cincinnati, Ohio; 10 iulie la American Family Insurance Amphitheatre – Summerfest Grounds din Milwaukee, Wisconsin; 12 iulie la Walmart Arkansas Music Pavilion din Rogers, Arkansas; 15 iulie la Dos Equis Pavilion din Dallas, Texas; 16 iulie la Cynthia Woods Mitchell Pavilion din Woodlands, Texas”, a declarat Michael Vrionis, președintele Universal Tone Management. „Doctorii i-au recomandat domnului Carlos Santana să se odihnească pentru a se recupera pe deplin.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Carlos Santana a leșinat pe scenă în timpul unui concert