Cate Blanchett și Kevin Kline vor juca în serialul Apple „Disclaimer”, în regia lui Alfonso Cuarón

De: Nicoleta Lepădatu / 02.12.2021, 08:12
Cate Blanchett și Kevin Kline vor juca în serialul Apple „Disclaimer”, în regia lui Alfonso Cuarón

Alfonso Cuarón va realiza primul său serial TV pentru Apple. Câștigătorul premiului Oscar din spatele „Roma” și „Gravity” va face serialul „Disclaimer”, un thriller care îi are în distribuție pe colegii câștigători ai Premiului Academiei Cate Blanchett și Kevin Kline, ca prim proiect în cadrul contractului său cu gigantul tehnologic. Apple a făcut comandă pentru thriller, Cuarón urmând să scrie, să regizeze și să fie producător executiv pentru toate episoadele dramei bazate pe romanul cu același nume al lui Renée Knight.

„Disclaimer” o are în centrul acțiunii pe Catherine Ravenscroft, o jurnalistă TV renumită, a cărei muncă s-a construit pe dezvăluirea modului în care instituții respectate încalcă legea. Când un roman scris de un văduv îi apare pe noptieră, ea este îngrozită să realizeze că este un personaj cheie într-o poveste care dezvăluie cel mai întunecat secret al său. Cate Blanchett o va interpreta pe jurnalistă, iar Kevin Kline pe văduv.

„Disclaimer” extinde relația lui Alfonso Cuarón cu Apple, unde este producător al filmul original „Raymond and Ray” pentru studioul intern recent lansat al streamerului. Serialul este primul din contractul pe care regizorul l-a semnat cu Apple în octombrie 2019, în urma unui proces de licitație competitivă pentru serviciile sale. Afacerea a fost considerată un mare câștig pentru Apple, deoarece Cuarón a fost proaspăt nominalizat pentru cea mai bună imagine, pentru filmul Netflix „Roma”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Ben Stiller va regiza și va juca împreună cu Cate Blanchett în adaptarea pentru marele ecran a serialului ”The Champions”