Cel de-al doilea sezon „Bridgerton” va fi difuzat pe Netflix în martie

De: Ana Obretin / 26.12.2021, 10:13
Cel de-al doilea sezon

Netflix și Shondaland au anunțat reluarea serialului „Bridgerton”, iar sezonul al doilea va avea premiera pe 25 martie.

Păstrând pasul cu romanele scrise de Julia Quinn, sezonul al doilea din „Bridgerton” spune povestea lordului Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), în timp ce acesta încearcă să-și găsească o soție potrivită. Kate Sharma (Simone Ashley) și sora ei mai mică Edwina (Charithra Chandran) sosesc din India, iar Anthony începe să o curteze pe cea din urmă. Kate descoperă curând că intențiile lui de căsătorie nu sunt pure.

CITEȘTE ȘI: Un spin off „Bridgerton”, despre regina Charlotte, a fost comandat de Netflix 

Cum a confundat Ashton Kutcher serialul “Bridgerton” cu un film porno

Mici secrete din culisele serialului Netflix “Bridgerton”

În serial mai apar Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Rupert Young și Julie Andrews care dă voce personajului Lady Whistledown.

Shonda Rhimes, care este producător executiv al serialului, prin compania Shondaland, a spus că personajul ducele de Hastings, Simon Basset (Regé-Jean Page) nu se va întoarce pentru sezonul următor. Rhimes a declarat într-un interviu pentru Variety: „Cred că există un cuplu puternic, interesant și romantic în centrul acestuia (al sezonului al doilea, n.r.). Sunt o pereche incredibil de interesantă. Îmi place să îi privesc”. Ea a adăugat: „Scopul nostru, dacă ne facem treaba corect, este să fii la fel de entuziasmat de acel cuplu precum ai fost de cuplul din sezonul 1”.

„Bridgerton” este produs de Rhimes, Betsy Beers și Chris Van Dusen. Van Dusen este și creatorul serialului.

CITEȘTE ȘI: „Bridgerton”: Netflix va găzdui o serie de baluri inspirate de serial

Foto: Profimedia Images