Un spin off „Bridgerton”, despre regina Charlotte, a fost comandat de Netflix

De: Ana Obretin / 15.05.2021, 09:16
Un spin off

Gigantul de streaming Netflix a comandat o miniserie spin off al serialuluiBridgerton„, care se va concentra pe istoria reginei Charlotte, interpretată în producția de succes de actrița Golda Rosheuvel.

Shonda Rhimes va scrie scenariul. „Mulți spectatori nu cunoșteau povestea reginei Charlotte înainte ca ‘Bridgerton’ să o prezinte și sunt încântată că această nouă serie îi va extinde și mai mult istoria și lumea lor. Shonda și echipa ei construiesc cu grijă universul Bridgerton, astfel încât să poată continua să le ofere fanilor aceeași calitate și același stil pe care ei le iubesc. Iar, prin planificarea și pregătirea tuturor sezoanelor viitoare acum, sperăm, de asemenea, să obținem un ritm care să îi mențină pe cei mai înfocați spectatori pe deplin împliniți ”, a declarat, vineri, Bela Bajaria, de la Netflix, citată de The Hollywood Reporter.

În plus față de ascensiunea și viața amoroasă a unei tinere regine Charlotte, spin off-ul, care deocamdată nu are un titlu, va include poveștile tinerei Violet Bridgerton (Ruth Gemmell) și a Lady Danbury (Adjoa Andoh).

Cel de-al doilea sezon al serialului va fi o adaptare a romanului „The Viscount Who Loved Me”, de Julia Quinn. Shonda Rhimes vrea ca serialul să aibă opt sezoane, bazate pe cărțile acesteia.

Netflix, care nu publică date tradiționale de audiență și ia în calcul doar o medie de vizionare de două minute pe gospodărie, a transmis anterior că peste 82 de milioane de abonați au vizionat primul sezon în prima lun[ de la lansare.

CITEȘTE ȘI: Regé-Jean Page: Salariul pe care l-a refuzat pentru a juca în sezonul al doilea al „Bridgerton”

Actorul Regé-Jean Page nu se va mai întoarce în cel de-al doilea sezon al serialului „Bridgerton”

Mici secrete din culisele serialului Netflix “Bridgerton”

AFI Awards: „Da 5 Bloods”, „Nomadland”, „Bridgerton”, printre cele mai bune producții ale anului

Foto: Profimedia Images