Celebrul DJ olandez Nicky Romero vine la SAGA Festival

De: Ana Obretin / 10.08.2021, 11:54
Celebrul DJ olandez Nicky Romero vine la SAGA Festival

Nicky Romero, unul dintre cei mai apreciați DJ-i din lume, vine pentru prima dată în București, la SAGA Festival, care va avea loc în perioada 10 – 12 septembrie.

DJ, producător și proprietar al unui renumit label de muzică dance electronică, Protocol Recordings, Nicky este o forță a industriei muzicale internaționale. De la hiturile „Toulouse” și „I Could Be The One” la #1 în US Dance Radio „Sometimes”, feat. DallasK & Xylo, artistul are în portofoliu o discografie impresionantă formată din piese originale, remixuri, coproducții, care demonstrează capacitatea sa de a evolua în peisajul muzicii electronice ce este într-o continuă schimbare.

De-a lungul timpului, Nicky Romero a încheiat colaborări de succes cu artiști de top precum Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și Timmy Trumpet, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatorii SAGA Festival.

De la începutul carierei sale, Nicky Romero a fost headliner la festivaluri importante de muzică electronică precum Tomorrowland, Electric Daisy Festival și Ultra Music Festival, iar, în toamna aceasta, va fi în fața publicului din România, în București, la SAGA Festival.

Printre artiștii anunțați deja la SAGA Music Festival se numără Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Regard, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alții urmează să fie anunțați. Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com.

CITEȘTE ȘI: Headliner Days, experiență unică pentru fani, la SAGA Festival

Foto: Saga Festival