Headliner Days, experiență unică pentru fani, la SAGA Festival

De: Nicoleta Lepădatu / 19.07.2021, 17:26
Headliner Days, experiență unică pentru fani, la SAGA Festival

SAGA Festival dă startul unei serii de experiențe unice, Headliner Days, prin care participanții pot ajunge mai aproape de artiștii lor preferați.

Allan Walker, Tiesto, Masked Wolf, Timmy Trumpet, Salvatore Ganacci, Don Diablo, Amelie Lens, Carl Cox, Nervo, Clean Bandit, Mike Williams, Deborah De Luca, Sigala, Maceo Plex și Reinier Zonneveld sunt alături de fanii lor din România, cărora le-au pregătit o serie de surprize atât înainte de festival, cât și în timpul acestuia, conform unui comunicat remis apropo.

Timp de o lună, cei care își doresc să intre în posesia unor amintiri de neuitat se pot înscrie în concurs pe pagina de Facebook.

Acces în backstage în timpul show-ului lui Masked Wolf, un loc în DJ  booth în timpul setului lui Salvatore Ganacci, o petrecere privată cu muzica lui Tiesto, 15 secunde de faimă în timpul setului lui Alan Walker, o pereche de sneakerși personalizați cu Timmy Trumpet, hospitality rider pentru tine și prietenii tăi în timpul setului Deborah De Luca sunt doar câteva dintre experiențele care pot fi câștigate în această lună. În plus, câștigătorii vor primi și câte două abonamente la SAGA Festival, unde se vor bucura de muzică și de show-uri fantastice, direct din inima orașului.

Mecanismul concursului

Participanții trebuie să comenteze într-un mod original și cât mai creativ la postările de pe pagina de Facebook SAGA referitoare la concurs, iar apoi să distribuie postările la care au comentat. Prin comentariu, își asigură înscrierea, iar prin distribuire va avea loc validarea participării. Este necesar ca cei care se înscriu în concurs să aibă profilul de Facebook public, pentru ca informațiile să poată fi ulterior verificate. Câștigătorul va fi desemnat în funcție de creativitatea comentariului înscris în concurs.

Regulamentul Oficial este disponibil pe site-ul https://sagafestival.com/.

SAGA Festival va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, în Parcul Izvor din București. Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați în curând.

Foto: Saga Festival

CITEȘTE ȘI: SAGA Festival: locul unde se aud în exclusivitate, anul acesta, în România Tiësto, Don Diablo, Alan Walker