Celine Dion își amână concertele din Europa de anul acesta, din motive de sănătate

De: Ana Obretin / 30.04.2022, 08:49
Celine Dion își amână concertele din Europa de anul acesta, din motive de sănătate

Lovitură pentru fanii din Europa ai lui Celine Dion. Artista canadiană a anunțat că amână până în 2023 toate concertele programate pe continent anul acesta, în cadrul Courage World Tour, din cauza unei probleme de sănătate.

CITEȘTE ȘI: Drama romantică „It’s All Coming Back to Me”, cu Celine Dion, se lansează în februarie 2023

„Mă simt puțin mai bine… dar încă sufăr de spasme”, a explicat starul originar din Quebec într-un comunicat de presă emis vineri. „Îmi pare foarte rău că trebuie să schimb din nou datele pentru turneul european; prima dată a fost din cauza pandemiei, acum este din cauza sănătăţii mele”, a spus cântăreaţa în vârstă de 54 de ani.

„Pentru a fi pe scenă, trebuie să fiu în formă maximă. Sinceră să fiu, abia aștept, dar încă nu sunt pregătită… Încerc din răsputeri să îmi revin 100% pentru a urca pe scenă, pentru că asta meritați”, a mai spus aceasta.

Celine Dion a susținut primele 52 de spectacole ale turneului înainte de debutul pandemiei, la începutul anului 2020. Superstarul anunțase în ianuarie că anulează etapa nord-americană a acestui turneu din cauza problemelor sale de sănătate.

Concertul lui Celine Dion programat inițial să aibă loc pe 29 iulie 2020 la Arena Națională din București și amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, a fost reprogramat, Evenimentul va avea loc pe 11 iunie 2023, au anunțat anterior organizatorii show-ului. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea.

CITEȘTE ȘI: Trailerul „Aline”, un film despre Celine Dion, a fost lansat (Video)

Foto: Profimedia Images