Drama romantică „It’s All Coming Back to Me”, cu Celine Dion, se lansează în februarie 2023

De: Nicoleta Lepădatu / 20.04.2022, 08:00
Drama romantică „It’s All Coming Back to Me”, cu Celine Dion, se lansează în februarie 2023

„It’s All Coming Back to Me”, un film dramă romantic cu muzica lui Celine Dion în rol principal, va fi lansat în cinematografe pe 10 februarie 2023.

Intitulat anterior „Text for You”, „It’s All Coming Back to Me” se bazează pe filmul german din 2016 „SMS für Dich” de Karoline Herfurth. Filmul o are pe Priyanka Chopra Jonas în rolul unei femei care se luptă să treacă de moartea logodnicului ei. Pentru a face față, ea începe să trimită mesaje către vechiul său număr de telefon, care a fost reatribuit unui alt bărbat, interpretat de Sam Heughan. Cei doi se întâlnesc și dezvoltă o conexiune afectivă bazată pe durerea lor comună.

Pe lângă Jonas și Heughan, filmul o are și pe Celine Dion în rolul unui mentor care le va inspira pe cele două personaje principale să se îndrăgostească. Filmul a primit numele baladei lui Jim Steinman „It’s All Coming Back to Me Now”, care a fost făcută celebră de Dion după ce a apărut pe albumul ei din 1996 „Falling Into You”. Cântecul este unul dintre cele mai mari hituri și una dintre cele mai apreciate piese ale celebrei cântărețe, ajungând pe locul 2 în Billboard Hot 100. Într-un episod recent al podcast-ului „Just for Variety”, Heughan a spus că Celine Dion a înregistrat o nouă melodie pentru film.

„It’s All Coming Back to Me” este scris și regizat de Jim Strouse. Screen Gems a produs filmul, care este distribuit de Sony Pictures. Celine Dion este producător alături de Doug Belgrad, Sophie Cassidy, Louise Killin și Jonathan Furhman. Basil Iwanyk, Erica Lee și Esther Hornstein produc. Distribuția filmului îi mai include pe Russell Tovey, Steve Oram, Omid Djalili, Sofia Barclay, Lydia West, Arinzé Kene și Celia Imrie. Filmările au început la sfârșitul anului 2020 la Londra și s-au încheiat la începutul lui 2021.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Celine Dion a anulat ultimele concerte din etapa nord-americană a turneului său „Courage”, din cauza unor probleme de sănătate

Tags: