Celine Dion: Imagini îngrijorătoare cu vedeta au fost făcute publice

De: Ana Obretin / 27.01.2022, 15:24
Celine Dion: Imagini îngrijorătoare cu vedeta au fost făcute publice

Noi imagini cu Celine Dion făcute în Las Vegas, pe stradă, au stârnit îngrijorare în rândul fanilor, deoarece aceasta nu arată foarte sănătoasă.

După ce și-a anulat recent concertele din SUA din cadrul turneului mondial Courage și i-a adus un omagiu emoționant celui care i-a fost soț, Rene Angelil, la împlinirea a șase ani de la moartea lui, Celine Dion a apărut în public la Las Vegas, iar starea ei de sănătate nu pare una bună.

În 2019, Celine Dion și-a lansat albumul „Courage”, la trei ani după „Encore un soir” și la patru ani după dispariția soțului ei, René Angélil. O perioadă marcată de durere, dar vedeta din Quebec a revenit rapid în studio și chiar pe scenă. Cu toate acestea, când părea pregătită pentru o revenire strălucită, totul s-a oprit brusc, în urmă cu câteva luni. După o amânare inițială a turneului din cauza pandemiei, ea a anunțat în cele din urmă, la începutul lunii ianuarie, anularea concertelor sale americane, din cauza unor probleme de sănătate.

Se pare că Celine Dion suferă de „spasme musculare violente”, care au forțat-o să trăiască retrasă, în locuința sa din Las Vegas. Într-o fotografie publicată de Paris Match joi, cântăreața este nemachiată, poartă mască și este însoțită de unul dintre gemenii ei. Imaginea este un puternic contrast cu ceea ce și-a obișnuit fanii Celine Dion, care, în pofida faptului că a slăbit foarte mult, avea apariții strălucitoare în public.

Sora lui Celine Dion dă asigurări că nu este nimic grav

Claudette Dion, sora mai mare a cântăreței, ar fi dat asigurări că „nu este nimic grav” în ceea ce privește starea de sănătate a vedetei, dar că s-a suprasolicitat pentru turneu. „Întotdeauna este același lucru: este teribil de exigentă cu ea însăși”, a spus aceasta, precizând că Celine Dion trece, la 53 de ani, prin perioada de premenopauză, care duce la modificări hormonale „ce nu ajută” .

CITEȘTE ȘI: Trailerul „Aline”, un film despre Celine Dion, a fost lansat (Video)

Un documentar despre Celine Dion, în pregătire cu aprobarea cântăreței

Foto: Profimedia Images