Charlotte Ritchie va juca în sezonul 4 al serialului„You” de la Netflix

De: Nicoleta Lepădatu / 25.03.2022, 21:23
Charlotte Ritchie va juca în sezonul 4 al serialului„You” de la Netflix

Charlotte Ritchie, vedeta serialului britanic „Ghosts”, va avea rolul principal feminin și va juca alături de Penn Badgley în următorul sezon, cel de al patrulea, al serialului „You” de la Netflix.

„You”, bazat pe bestseller-ul cu același nume al lui Caroline Kepnes, se învârte în jurul întrebării: „Ce ai face din dragoste?” Serialul îl are pe Penn Badgley în rolul lui Joe Goldberg, un bărbat care va face aproape orice atunci când dragostea este în joc.

Sezonul 3 al popularului serial thriller s-a încheiat cu Joe mutându-se la Paris pentru a o căuta pe Marienne (Tati Gabrielle) după un final plin de evenimente.

Charlotte Ritchie o va juca pe Kate. Este inteligentă, independentă, suspicioasă, la curent cu tot ce se întâmplă. Ea este extrem de loială prietenilor ei și un sprijin real pentru toți ceilalți. Fiica unei mame singure haotice, boeme, Kate a muncit din greu pentru a-și crea viața pe care o duce acum.

Este un director de galerie de artă a cărei slujbă înseamnă să gestioneze artiști temperamentali. Kate tinde să fie „adultul din cameră” și a îmbrățișat caracterizarea de femeie de gheață. Ea o protejează în special pe cea mai bună prietenă Lady Phoebe, o persoană dulce și de încredere a cărei bogăție și faimă extremă tind să atragă oportuniștii.

Kate preferă „aranjamentele” dragostei, motiv pentru care se întâlnește cu Malcolm, petrecărețul distractiv, dar egocentric. Când Malcolm îl invită pe Joe (Badgley), un străin american fără mijloace financiare care să se ridice la nivelul din lumea lor privilegiată, Kate nu numai că îl displace imediat, ci bănuiește cu tărie că ceva despre el nu este ceea ce pare.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Serialul ”You” va avea și sezonul 4. Anunțul a fost făcut chiar înainte de premiera sezonului 3  

Interviu: Will Hughes-Jones, production designer „Bridgerton”, despre provocările realizării decorurilor spectaculoase din show

Chris Van Dusen, creatorul „Bridgerton”: Sezonul al doilea este „emoționant, sexy, scandalos”