„Chefi la cuțite” revine cu sezonul 9, duminică, la Antena 1

De: Ana Obretin / 25.02.2021, 16:13

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” va debuta duminică seară, la ora 20.00, la Antena 1.

Miza este și mai mare sezonul acesta pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, este pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1, potrivit unui comunicat remis Apropo. O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus privind preparatele concurenților.

În noul sezon, Speak va fi ajutorul Ginei, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episoade speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV, în fiecare duminică, luni și marți.

Tot duminică, de la ora 16.00, dragostea va fi celebrată cu o nuntă adevărată, în marea finală a reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

Concurenţii, tineri dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu vor da bătălia finală duminica aceasta. “Aştept cu mare nerăbdare finala de duminică, de la ora 16.00. Sunt convinsă că va fi o gală extrem de emotionantă, mai ales pentru cuplurile care au ajuns până aici. Unii dintre ei sunt în casa Mireasa de 6 luni, şi-au cunoscut aici jumătatea şi sunt tare bucuroasă că le voi fi alături, într-un moment atât de important: marele DA, în faţa ofiţerului stării civile. Îmi vor lipsi concurenţii, dar abia aştept să înceapă sezonul al treilea, cu noi provocări şi alţi tineri curajoşi, care abia aşteaptă să intre în Casa Mireasa, în căutarea iubirii!”, a declarat Simona Gherghe.

CITEȘTE ȘI: Cel de-al șaselea sezon al „Burlacul” are premiera pe 5 martie, la Antena 1 

Din culisele „iUmor”, cu Vlad Drăgulin, în fiecare săptămână, la Antena 1 

Foto: Antena 1