Cel de-al șaselea sezon al „Burlacul” are premiera pe 5 martie, la Antena 1

De: Ana Obretin / 24.02.2021, 12:08
Cel de-al șaselea sezon al „Burlacul” are premiera pe 5 martie, la Antena 1

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul” va avea premiera pe 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1. Andi Constantin este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii.

Noul Burlac recunoaște că altfel se imagina la această vârstă și speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viața de familie. ”Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a spus Andi Constantin, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

CITEȘTE ȘI: Un campion la fitness și antreprenor este Burlacul de la Antena 1 

Din culisele „iUmor”, cu Vlad Drăgulin, în fiecare săptămână, la Antena 1  

Imagini din culisele serialului „Adela” de la Antena 1, în online și pe Happy Channel 

Reality show-ul „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea” debutează la Antena Stars

Foto: Antena 1