Cher anunță că va fi realizat un film despre viața ei

De: Ana Obretin / 20.05.2021, 09:38
Cher anunță că va fi realizat un film despre viața ei

În ajunul celei de-a 75-a aniversări, Cher le-a făcut un cadou fanilor. Starul american a anunțat că va fi realizat un film despre viața ei, iar producătorii sunt cei din spatele francizei „Mamma Mia!”. Filmul nu are încă un titlu și va fi realizat de studiourile Universal Pictures.

Scenaristul lungmetrajului este Eric Roth, premiat cu Oscar și care recent a adaptat pentru marele ecran romanul „Killers of the Flower Moon”, pentru Martin Scorsese. Tot de curând, Roth a scris scenariul noului film „Dune” împreună cu regizorul Denis Villenueve.

După cum a subliniat și Cher, acesta nu este primul film cu tematică muzicală al lui Roth, el fiind cunoscut și ca scenarist al lungmetrajului „A Star Is Born” (2018), cu Lady Gaga, regizat de Bradley Cooper. Totodată, Roth a mai colaborat cu Cher pentru thrillerul care a avut- ca protagonistă „Suspect”, din 1987. 

Nu se cunosc alte detalii despre film, însă Deadline scrie că nu va fi un musical. De asemenea, nu este clar dacă pelicula va acoperi întreaga viață a starului pop sau doar o anumită perioadă.

Artista a devenit cunoscută ca jumătate din duoul Sonny & Cher, format cu fostul soț, Sonny Bono. Single-ul lor din 1965 „I Got You Babe” a ajuns pe primul loc în topurile din Marea Britanie și SUA. După despărțirea lor, în 1975, Cher a avut o carieră solo de succes, cu hituri disco pop precum „Gypsys, Tramps & Thieves”, „Half-Breed” și „Dark Lady”. Ea a devenit, de altfel, cântăreața cu cele mai multe single-uri situate pe primul loc în clasamentele americane. Cher a jucat și în filme, pentru rolul din „Moonstruck” (1987) primind un Oscar. Artista s-a implicat și în diverse inițiative de promovare a drepturilor comunității LGBTQ și de creșterea conștientizării privind prevenirea HIV/ SIDA. 

CITEȘTE ȘI: Netflix va produce o biografie a trupei Kiss, “Shout It Out Loud”

O biografie a lui DJ Avicii va fi publicată anul acesta

Snoop Dogg, despre o serie autobiografică: Este despre cum eram Forest Gump de culoare

Foto: Profimedia Images