Snoop Dogg, despre o serie autobiografică: Este despre cum eram Forest Gump de culoare

De: Ana Obretin / 13.05.2021, 12:19
Snoop Dogg, despre o serie autobiografică: Este despre cum eram Forest Gump de culoare

Snoop Dogg a dezvăluit că dezvoltă o serie antologică bazată pe viața și cariera sa, care s-ar putea întinde pe „șase sau șapte sezoane”.

În timpul unui interviu recent pentru Yahoo !, rapperul a fost întrebat dacă ar fi interesat să lucreze la o continuare sau la un proiect asociat filmului biografic „Straight Outta Compton” (2015). Snoop, care a fost portretizat de LaKeith Stanfield în acel film, a răspuns că ar putea fi implicat într-o continuare, „dacă povestea este spusă prin ochii potriviți, prin lentila potrivită”, scrie NME.

„Dar cred că ceea ce are cel mai mult sens pentru mine este ‘antologia Snoop Dogg’, povestea de viață a lui Snoop Dogg, care începe cu întâlnirea mamei și tatălui meu înainte de a mă naște, cu nașterea mea, eu crescând în anii ’70 și ’80 și ’90”, a explicat el. „Eu fiind Forest Gump de culoare, ca să zic așa, văzându-mă în toate aceste momente importante din istoria americană”.

Snoop a mai spus că, în prezent, proiectul este în stadiul de dezvoltare. „Nu vreau să mă grăbesc cu asta doar pentru că („Straight Outta Compton”, n.r.) a avut succes, doar să fac o continuare. Vreau să-mi acord timp și să mă asigur că am pus la punct infrastructura corectă a modului în care am devenit eu – știi, oamenii care mă inspiră, educația mea, mama, tatăl meu, prietenii mei, influențele comunității, sursele de inspirație care m-au modelat”, a explicat rapperul.

Snoop a mai spus că este puțin probabil ca proiectul să ia forma unui film, „pentru că nu pot oferi toate aceste informații minunate și divertisment în două ore”. Snoop, în vârstă de 49 de ani, a spus că seria va începe prin detalierea copilăriei sale, de-a lungul anilor 1970, înainte de a descrie anii ’80, „cu cocaina, drogurile, violența din adolescență și toate lucrurile care au fost aduse comunității noastre de guvern și CIA”.

„Dar, când trăiam în acea viață, în acea epocă, nu știam de ce ni se dau arme și droguri de nicăieri”, a adăugat el. 

CITEȘTE ȘI: Album nou lansat de Eminem: Replică pentru Snoop Dogg și scuze pentru Riri

Snoop Dogg fumează peste 80 de țigări cu marijuana pe zi

Madonna a vizitat 5 țări în doar trei săptămâni în ciuda restricțiilor de călătorie impuse de coronavirus

Madonna a postat pe Instagram o farfurie cu marijuana la aniversarea a 62 de ani

Foto: Profimedia Images