Madonna și Snoop Dogg fumează împreună în noul clip al rapperului

De: Loredana Toma / 07.05.2021, 14:09
Madonna și Snoop Dogg fumează împreună în noul clip al rapperului

Madonna are o apariție specială în noul videoclip al rapperului american Snoop Dogg, în care fumează, în fața camerei, din țigara preferată a acestuia. 

Regina muzicii pop apare cu o coafură impecabilă și un decolteu generos, trăgând cu poftă dintr-o țigară ce pare a fi mai mult un trabuc. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

Videoclipul a fost lansat la miezul nopții, iar Madonna a publicat pe platforma Twitter un mesaj potrivit căruia s-a distrat de minune la filmările cu Snoop Dogg. “A fost super distractiv să apar în  videoclipul noii piese a lui Snoop Dogg, ‘Gang Signs’”, a scris artista.

În ultima perioadă, rapperul și-a tot lansat piese și clipuri noi, cea mai recentă fiind “Gang Signs”, în colaborare cu artistul Mozzy. Piesa este produsă de rAx și face parte de pe cel de-al 18-lea album de studio, “From Tha Streets 2 Tha Suites”, care a fost lansat luna trecută, potrivit Billboard.

Un promotor al consumului de canabis, Snoop Dogg nu este văzut nicăieri fără țigara sa

De altfel, fanii lui Snoop Dogg știu foarte bine că artistul este văzut foarte rar fără țigară în gură și fără să fie învăluit într-un nor de fum, așa că versurile cântecului, “o invitație la o țigara”, nu vin deloc ca o surpriză.  “Who wants to smoke with Snoop / let’s have a smoke or two/ Puff, puff, pass that’s what real smokers do (“cine vrea să tragă un fum cu Snoop, haideți să fumăm una, două/ Puf, puf, așa fac fumătorii adevărați”. Cam așa sună câteva dintre versurile cântecului în al cărui clip Dogg îi pasează tigara Madonnei. Artistul menționează mai multe nume în cântec, printre care și pe cele ale lui Barack Obama, Gary Payton și Kobe Bryant, care și-a pierdut viața, anul trecut, împreună cu o fiică a sa într-un accident de elicopter.

CITEȘTE ȘI: Album nou lansat de Eminem: Replică pentru Snoop Dogg și scuze pentru Riri

Snoop Dogg şi HBO lucrează la un nou serial

Snoop Dogg fumează peste 80 de țigări cu marijuana pe zi

Madonna a vizitat 5 țări în doar trei săptămâni în ciuda restricțiilor de călătorie impuse de coronavirus

Madonna a postat pe Instagram o farfurie cu marijuana la aniversarea a 62 de ani

Foto: Profimedia Images