Snoop Dogg anunță un nou album și o primă piesă de pe acesta, “Roaches In My Ashtray”

De: Loredana Toma / 02.04.2021, 18:15
Snoop Dogg anunță un nou album și o primă piesă de pe acesta, “Roaches In My Ashtray”

Snoop Dogg și-a anunțat următorul album de studio, al 18-lea, care se intitulează “From Tha Streets 2 Tha Suites” și vine ca o continuare a materialului discografic din 2019, “I Wanna Thank Me’”.

Rapperul în vârstă de 49 de ani a făcut anunțul despre noul album într-un mesaj pe platforma de socializare online Instagram, ocazie cu care a precizat că primul single, cu tot cu videoclip, va fi “Roaches In My Ashtray” și va fi disponibil pentru fani pe 2 aprilie. În schimb, deocamdată, artistul nu a oferit nicio informație despre data de lansare a albumului.

Luna trecută, Snoop a lansat piesa “C.E.O.”, în care artistul contemplează la succesul său în industria muzicală.

Snoop Dogg și-a reprogramat concertele incepand cu martie 2022

Între timp, Snoop și-a reprogramat turneele din Marea Britanie și Irlanda pentru a treia oară, din cauza pandemiei, iar următoarele date de concerte ar urma să fie în 2022. I Wanna Thank Me Tour va debuta în martie 2020, la Glasgow, și apoi se va muta în Londra, Birmingham, Leeds, Manchester, Belfast și Dublin.

Snoop Dogg a format supergrupul muzical Mt. Westmore, cu Ice Cube, Too Short și E-40

O nouă aventură muzicală a artistului a venit  cu noi colaborări – Ice Cube, Too Short și E-40, cu care Snoop a făcut echipă în lansarea supergrupului Mt. Westmore. Noua trupă  intenționează ca luna aceasta să-și lanseze albumul de debut, cu promisiunea de noi materiale muzicale pe viitor.

“Am înregistrat undeva la vreo 50 de cântece. Volumul 1 va fi lansat în luna aprilie și restul volumelor vor apărea în scurt timp”, a declarat Too Short, potrivit NME. “Suntem la vârsta la care este o ocazie bună să facem astfel de lucruri ca să ne extindem cariera puțin mai mult și într-un mod ușor diferit. În momentul în care ne unim forțele, avem ocazia să facem lucruri noi, să găsim oportunități pe care niciunul dintre noi nu le-ar fi avut individual”, a concluzionat rapperul.

CITEȘTE ȘI: Album nou lansat de Eminem: Replică pentru Snoop Dogg și scuze pentru Riri

Snoop Dogg şi HBO lucrează la un nou serial

Snoop Dogg fumează peste 80 de țigări cu marijuana pe zi

Dragoș Bucur și Ice Cube, colegi de platou la Hollywood

Dr. Dre a bătut măr o ziaristă, la o petrecere

Dr. Dre a fost externat după anevrismul cerebral suferit în urmă cu aproape două săptămâni

Foto: Profimedia Images