Chris Evans, în cele mai bune 5 roluri, care nu sunt asociate francizei Marvel (VIDEO)

De: Ana Obretin / 13.06.2022, 14:03
Chris Evans, în cele mai bune 5 roluri, care nu sunt asociate francizei Marvel (VIDEO)

Chris Evans, care sărbătorește, pe 13 iunie, a 41-a aniversare, este cel mai bine cunoscut pentru rolul Captain America din franciza Marvel. Însă, înainte de a îmbrăca ținuta de supererou, Chris Evans a oferit roluri încântătoare într-o gamă largă de genuri.

CITEȘTE ȘI: Scarlett Johansson și Chris Evans vor juca împreună în „Project Artemis”, în regia lui  Jason Bateman

Chris Evans și Dwayne Johnson fac echipă pentru filmul Amazon „Red One”

Totul despre „Star Wars”: Top filme din celebra franciză (Video)

De altfel, săptămâna aceasta, va avea premiera în cinema cel mai nou film al său, animația Disney Pixar „Lightyear„, în care îi dă voce personajului principal. De asemenea, în iulie, va fi lansat în cinema și pe Netflix thrillerul „The Grey Man„, de Anthony și Joe Russo, în care joacă alături de Ryan Gosling și Ana de Armas. Cu un an excepțional pentru starul hollywoodian, iată mai jos cele mai bune roluri din cariera lui Chris Evans.

Top 5 cele mai bune roluri realizate de Chris Evans

Curtis – „Expresul zăpezii/ Snowpiercer” (2013)

Chris Evans a jucat în „Snowpiercer” imediat după încheierea primului film „Avengers”, iar cele două lungmetraje au un ton cât se poate de diferit. „Snowpiercer” este o poveste întunecată, crudă și uneori brutală, despre ceea ce vor face oamenii pentru a supraviețui atunci când sunt împinși la limită. Filmul prezintă o lume în care un experiment eșuat a dus la o nouă eră glaciară, ucigând toți oamenii, cu excepția celor dintr-un tren care se mișcă constant, „Snowpiercer”. Evans îl interpretează pe Curtis, un bărbat responsabil pentru provocarea unei revolte, pentru a contesta sistemul inechitabil de clasă din tren.

Mace – „Spre soare/ Sunshine” (2007)

Cu Cillian Murphy și Rose Byrne, acest thriller SF urmărește o echipă de astronauți pregătită să reaprindă un soare pe moarte. Având loc în 2057, filmul prezintă latura dramatică, de acțiune, a lui Chris Evans.

Johnny Storm – „Cei 4 fantastici/ Fantastic Four” (2005)

Înainte de a fi Căpitanul America, Chris Evans a fost Johnny Storm, The Human Torch. Cu Jessica Alba și Ioan Gruffudd, acesta este filmul în care Evans pare să fi cucerit pe deplin inimile fanilor. 

Jensen – „Fraierii/The Losers” (2010)

Chris Evans joacă în acest film de acțiune alături de Idris Elba și Zoe Saldana, și ei chipuri cunoscute în universul cinematografic Marvel. O echipă a forțelor speciale CIA este părăsită de superiorii ei – așa că încearcă să-și recâștige puterea. Este un film pe alocuri absurd, distractiv și total unic. 

Ransom Drysdale – „La cuțite/ Knives Out” (2019)

O satiră semnată de Rian Johnson, filmul urmărește un detectiv care investighează moartea unui cap de familie bogat. Din distribuție fac parte Daniel Craig, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Christopher Plummer și Evans, în rolul lui Ransom, un personaj  sălbatic, încăpățânat și rebel.

CITEȘTE ȘI: De ce 1982 este cons iderat unul dintre cei mai buni ani din istorie pentru filme

Foto: Profimedia Images