Scarlett Johansson și Chris Evans vor juca împreună în „Project Artemis”, în regia lui  Jason Bateman

De: Nicoleta Lepădatu / 01.04.2022, 07:49
Scarlett Johansson și Chris Evans vor juca împreună în „Project Artemis”, în regia lui  Jason Bateman

Scarlett Johansson („Black Widow”) și Chris Evans („Captain America”) urmează să joace în „Project Artemis”, în regia starului „Ozark”, Jason Bateman.

Proaspăt câștigator al Oscarului pentru cel mai bun film pentru „Coda”, Apple a cumpărat cu peste 100 de milioane de dolari drepturile de producție. Aceasta marchează o altă achiziție masivă pentru studio după un an în care a plătit mai mult de 200 de milioane de dolari atât pentru „Argylle”, în regia lui Matthew Vaughn, cât și pentru filmul despre cursele de F1, cu Brad Pitt, lungmetraj care nu are deocamdată un nume.

Detaliile intrigii nu au fost făcute publice,  dar scenariul va fi scris de Rose Gilroy, fiica scriitorului și regizorului Dan Gilroy și a actriței René Russo.

Scarlett Johansson şi Chris Evans au apărut împreună în mai multe filme produse de Marvel Studios, în care au interpretat personajele Black Widow, respectiv Captain America.

Scarlett Johansson, de două ori nominalizată la Oscar, va produce împreună cu Jonathan Lia și Keenan Flynn prin intermediul companiei de producție These Pictures, care a comandat și dezvoltat scenariul. Jason Bateman va produce prin intermediul casei sale de producție Aggregate Films.

Chris  Evans a confirmat între timp pe rețelele de socializare informația publicată de Deadline:

 

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Chris Evans și Scarlett Johansson vor juca în filmul de aventuri „Ghosted”, pentru Apple