Chris Evans și Scarlett Johansson vor juca în filmul de aventuri „Ghosted”, pentru Apple

De: Nicoleta Lepădatu / 30.08.2021, 11:52
Chris Evans și Scarlett Johansson vor juca în filmul de aventuri „Ghosted”, pentru Apple

Chris Evans și Scarlett Johansson, cunoscuți pentru rolurile din „Captain America” și, respectiv,  „Black Widow”, fac echipă pentru „Ghosted”, un film de aventuri pentru Apple. Reuniunea în stil Avengers va fi pusă în scenă de către Dexter Fletcher, regizorul „Rocketman”, iar scenariul va fi scris de către Rhett Reese și Paul Wernick, autorii „Deadpool” și „Zombieland”.

Chris Evans va produce filmul împreună cu David Ellison, Dana Goldberg și Don Granger de la Skydance, compania care a realizat „The Tomorrow War”, pentru Amazon. Rhett  Reese și Paul Werinick vor fi, de asemenea, producători.

Detaliile sunt păstrate secrete, dar proiectul este descris ca fiind un film de aventură, romantic, destul de asemănător cu „Romancing the Stone”, filmul de aventuri din 1984, care i-a avut în rolurile principale pe Michael Douglas și Kathleen Turner.

Nu există nici o estimare de buget pentru acest proiect, dar cel mai probabil va fi unul extrem de scump. Această abordare face parte din planul agresiv al Apple de a atrage talente de top pentru divizia sa de streaming aflată în creștere. Streamerul are în prezent în producție „Emancipation”, o dramă despre istoria sclavilor, cu Will Smith în rolul principal, iar la începutul acestui an a filmat „Killers of the Flower Moon”, thriller-ul de epocă al lui Martin Scorsese, care îl are în rolul principal pe Leonardo DiCaprio.

Pentru Scarlett Johansson acesta este al doilea contract pe care l-a semnat de când a intentat procesul împotriva Disney, cu privire la presupusele încălcări ale contractului cu lansarea pe Disney + a „Black Widow”, după cel pentru filmul lui Wes Anderson, pentru care află în producție în prezent, în Spania.

Chris Evans a fost remarcat pentru rolul său din drama juridică, „Defending Jacob”, pe care a făcut-o pentru Apple și a încheiat recent  filmările pentru „The Grey Man”, un thriller de acțiune cu Ryan Gosling, care l-a reunit cu regizorii Avengers Joe și Anthony Russo.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Black Widow”, cu Scarlett Johansson, a adus Disney 125 de milioane de dolari din difuzarea online